43-річна Оля Полякова та 42-річна Маша Єфросініна зчепилися на дівич-вечорі: не посоромилися навіть гостей

Маша Єфросініна та Оля Полякова розповіли глядачам, як прийшли до ідеї ток-шоу на YouTube. З чого почалася співпраця знаменитостей, дізнайтеся в нашій статті.

Діалоги між відомою співачкою Олею Поляковою та не менш знаменитою Машою Єфросініною, які впродовж року виходять на платформі YouTube, підкорили жіночу частину української аудиторії. У своїх розмовах зірки намагаються максимально щиро розповідати про особисте життя, проблеми, з якими вони зіштовхнулися у шлюбі, про ревнощі, зради та негаразди з дітьми.

Оля Полякова та Маша Єфросініна влаштували гучну сцену на дівич-вечорі

Нещодавно співведучі “Дорослих дівчат” розповіли, як прийшли до ідеї спільного прожкту, в якому приваблюватимуть публіку за допомогою балачок.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова
Оля Полякова та Маша Єфросініна влаштували гучну сцену на дівич-вечорі

“Ми подружилися дуже сильно. Ми зрозуміли, що на наших приватних посиденьках ми не можемо наговоритися. У нас навіть була така ситуація, що ми сиділи з подругами, у нас був дівич-вечір, і ми як зчепилися! Навіть можу сказати тему”

Тоді зірки намагалися встановити правду, чи захоплюється молодь жінками, які набагато старші за них.

Маша досі впевнена, що це так. Вона зізнається, що більшість її подруг знаходиться у стосунках з чоловіками, які молодші за них. Також вона зізналася, що її благовірний Тимур Хромаєв почав серйозно за собою стежити, щоб бути привабливим для своєї дружини.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна змили макіяж
Оля Полякова та Маша Єфросініна влаштували гучну сцену на дівич-вечорі

Варто відмітити, що теми для обговорень, які обирають Оля Полякова та Маша Єфросиніна дійсно дуже подобаються публіці, яка долучається до розмов, і ділиться власним досвідом та думками у коментарях під випусками.

Схожі статті