57-річна Оксана Байрак підтримала осоромлену Сніжану Єгорову, яку вважає розсудливою людиною та істинною зіркою

Відома українська режисерка і сценаристка Оксана Байрак публічно заступилася за Сніжану Єгорову, яка осоромилася своїми висловлюваннями політичного характеру.

У 2021 році Сніжана Єгорова забрала дітей від Антіна Мухарського та переїхала до Туреччини. Там зірка часу дарма не гаїть і пише свою третю книгу, яка має робочу назву “Страна У…битого народа”. На такий твір її “надихнули” сучасні реалії життя в України, і саме через них вони прийняла рішення перебратися за кордон.

Крім того, Єгорова разом з усіма українцями спостерігає за тим, що відбувається в країні, і ділиться власними думками в Фейсбуці. Одна з них викликала великий резонанс, оскільки Сніжана заявила, що підтримує російського президента.

Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна
Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна

Після цього старша донька знаменитості Стася Ровінська зізналася, що вже давно не спілкується з матір’ю з різних причин, але в тому числі й через протилежну громадянську позицію.

Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою

Також свій коментар стосовно неоднозначних висловлювань Єгорової дав її колишній чоловік Антін Мухарський. Його коментар має не компліментарний характер, тоді як Оксана Байрак навпаки підтримала Сніжану – чи не перша з українських зірок, хто публічно став на захист колеги.

Оксана Байрак підтримала Сніжану Єгорову

Так, режисерка на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала пост підтримки на адресу Єгорової, у якому зауважила, що заступилася за неї, як за матір п’ятьох дітей без жодного політичного підґрунтя. У зверненні Байрак назвала Сніжану розсудливою людиною, найкращою мамою на світі та істинною зіркою.

Оксана Байрак підтримала Сніжану Єгорову

Можливість коментувати допис Оксана відключила.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.