46-річний Святослав Вакарчук не стримав емоцій та заплакав на камеру: розлучення з Лялею розхитало нерви?

Святослав Вакарчук сильно здивував аудиторію, адже вперше заплакав на камеру за всю свою кар'єру. Що змусило музиканта пустити сльозу, дізнайтеся в нашій статті.

Святослав Вакарчук — автор та виконавець невмирущих українських хітів, найліричніших та найромантичніших. Мабуть саме тому аудиторія довго не могла повірити у те, що людина яка пише настільки неймовірні тексти та виконує їх з таким почуттям, може зрадити кохану. І тим не менш, мистецтво та особисте життя артиста — дві різні сфери, які перетинаються хіба що через натхнення.

На Святослава Вакарчука після розлучення з Фонарьовою задивляються молоді жінки
Святослав Вакарчук не стримав емоцій та заплакав на камеру

2021-го життя Вакарчука стрімко змінилося. Його нова обраниця народила йому первістка Івана, і приблизно у той самий час піар-відділ гурту “Океан Ельзи” повідомив про те, що їхній соліст Святослав розлучається з дружиною Лялею, з якою він прожив 20 років.

Святослав Вакарчук не стримав емоцій та заплакав на камеру

Де та з ким на даний момент живе музикант достовірно невідомо, але його творчість не закінчується, а отримує нові витки. Зокрема, він знову виступив у ролі зіркового тренера у телепроєкті “Голос країни”.

Святослав Вакарчук вперше показав свою маму
Святослав Вакарчук не стримав емоцій та заплакав на камеру

І вперше він не стримав емоцій і заплакав на камеру. До цього призвів виступ одного з учасників, який вразив Вакарчука не тільки якістю свого голосу, але і вмінням користуватися ним. Хлопця звати Роман Меліш, і він, звісно, обрав у тренери Святослава, який зміг оцінити його талант настільки глибоко, що це стало великою неочікуваністю навіть для його колег.

Немає жодних сумнівів, що артист зуміє направити навички свого нового підопічного у правильне русло і зробити його переможцем, адже у його руки потрапив справжній діамант.

Схожі статті