Переможець Холостячки-2 Задворний кинув Злату Огнєвіч і розповів про нові стосунки: “Період пізнання одне одного”

Переможець шоу "Холостячка-2" Андрій Задворний розповів про нові стосунки після розставання зі Златою Огнєвіч. Чоловік не сумує без співачки, від якої пішов сам.

Андрія Задворного знають завдяки 2 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”. Бізнесмен пішов на проєкт, щоб спробувати обійти інших чоловіків та підкорити серце Злати Огнєвіч, і йому це вдалося. Попри те, що перемогу пророкували його головному конкуренту Дмитру Шевченку, у фіналі артистка сказала “Так” саме Андрію, оскільки сильно і по-справжньому закохалася лише в нього.

Головна героїня шоу була дуже щаслива нарешті зробити свій вибір та почати будувати стосунки з коханим поза камерами, проте її серце тривало недовго. Якщо точніше, півтора місяці. Саме на стільки вистачило Задворного, після чого він кинув Злату зі словами, що його почуття зникли і закоханість у кохання не переросла, як він того очікував.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч і розповів про нові стосунки

З усіх чоловіків “Холостячки” Огнєвіч продовжила спілкування лише з Максом Тарапатою, тоді як Андрій підтримує дуже дружні стосунки з багатьма колишніми суперниками. Навіть з другим фіналістом Дмитром Шевченком, але зараз не про нього.

Андірй Задворний розповів про нові стосунки після розриву зі Златою Огнєвіч

Фанати романтичного реаліті продовжують слідкувати за життям переможця 2 сезону і після розставання з Огнєвіч. Цього разу у себе в Інстаграмі Задворний показав, як і з ким проводить вільний від роботи час. Виявилося, компанію йому тепер нерідко складає Богдан Коломейко, ще один учасник “Холостячки”, який покинув проєкт в одному з перших випусків. І як вважає Андрій, дарма:

“Найнерозкрившийся учасник Хо-2, за моєю версією. Цікавий, глибокий, авантюрний, скромний і трохи безбашений. У нас тут почався новий період вторинного пізнання один одного, серед учасників, без фонового впливу проєкту. Тепер ми всі один одного знаємо, тепер немає ніякої конкуренції, тільки пережиті спільні емоції і пригода одна на всіх! Це дуже зближує і об’єднує”, – написав Задворний.

Схожі статті