Як виглядає суперниця 44-річної Лідії Таран, заради якої Доманський покинув ведучу та їхню спільну доньку

Колись тандем Лідії Таран та Андрія Доманського здавався найкрасивішим в українському шоу-бізнесі, але як бурхливо він розпочався, настільки бурхливо і закінчився.

Роман Андрія Доманського та Лідії Таран розпочався раптово навіть для них самих. Коли телеведучий зустрів майбутню матір його доньки, він ще був одружений. Однак, достовірно невідомо, чи знаходився він тоді у процесі розлучення.

Хто винен у розлученні Лідії Таран та Андрія Доманського
Як виглядає суперниця Лідії Таран, заради якої Доманський покинув ведучу

Від своєї дружини Юлії він одразу з валізами пішов до колеги, в яку до безтями закохався. Він вже не вірив у шлюб і не збирався вести Лідію під вінець. Через деякий час Таран завагітніла і народила Андрію прекрасну дівчинку Василину. Декілька років їм вдавалося зберегти тепло у стосунках, але згодом Доманський зустрів Марину під час зйомок його шоу і зрозумів, що до безтями закохався.

Як виглядає суперниця Лідії Таран, заради якої Доманський покинув ведучу

Андрій і Марина Доманські
Як виглядає суперниця Лідії Таран, заради якої Доманський покинув ведучу

Розставання з Лідією не було ускладнено паперами або розподілу майна. Все було набагато простіше, адже стосунки не були юридично затвердженими. Звісно, свою доньку Василину він не забував, але і не заперечує, що коли був молодим не сильно турбувався про питання батьківства. Зараз же Андрій намагаються наздогнати роки, коли недостатньо приділяв уваги своїм спадкоємцем. З Мариною він виховує шістьох дітей: двох від шлюбу з Юлією, доньку від стосунків з Лідією, двох спільних дітей з Мариною, а також її сина від попереднього шлюбу.

Як виглядає суперниця Лідії Таран, заради якої Доманський покинув ведучу

Йому вдалося досягти гармонії у його родині, але варто відмітити, що Лідія Таран не бачиться з Андрієм Доманським, адже Василина достатньо доросла, щоб зв’язуватися з батьком самотужки.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.