50-річний Ектор Хіменес-Браво повів Олю Мартиновську до РАЦСу, щоб нарешті стати батьком: “Місяць, як вагітна”

Головний суддя найголовнішого кулінарного шоу країни "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво повів Ольгу Мартиновську до РАЦСу та розповів про майбутнє батьківство.

Ектор Хіменес-Браво зазвичай подробицями приватного життя не ділиться, адже одного разу вже обпікся тим, що надавав зайвої публічності стосункам. Втім, нове кохання надихнуло колумбійця поділитися радістю з численними фанатами. Кулінар не так давно зробив зізнання про те, що статус холостяка йому більше не належить – він щасливий разом з таємною обраницею, особистість якої не розкриває. Втім, втриматися від спільного фото з нею зірка СТБ не зміг.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

В Інстаграмі Хіменеса-Браво можна знайти романтичну світлину з коханою, яка позує спиною до камери, але підписники все одно почали припускати, хто б це міг бути, і дійшли думки, що Ектор закоханий в Ольгу Мартиновську.

Сама вона особливо не заперечувала роман з колегою по “МастерШеф”, а тільки підтвердила, заявивши, що їх таки розсекретили. Ба більше, днями під час зйомок Хіменес-Браво зайшов у гримерку до Мартиновської і запропонував їй прямісінько звідти піти з ним до РАЦСу.

Мартиновська зробила сімейне фото з Хіменесом-Браво та розкрила їхні стосунки
Мартиновська і Хіменес-Браво пішли до РАЦСу

Ектор Хіменес-Браво розповів про майбутню дитину

Окрім чуток про любовні стосунки з Мартиновською, Ектору регулярно приписують батьківство. Саме тому він вирішив самостійно розставити всі крапки над “і” та розповів, як колись в павільйон пробралася дівчина і вичепила його між зйомками для розмови:

“Дуже ввічливо попросила відійти поговорити. І на повному серйозі сказала: “Екторе, я вже місяць, як вагітна”.

Дівчина тоді заявила, що буде народжувати і просила Хіменеса-Браво визнати батьківство, однак насправді вони були зовсім не знайомі і на той момент у кулінара була інша партнерка.

Схожі статті