Екс-дружина 56-річного Віктора Павліка перевершила Катю Репяхову одним фото: неземну красуню втратив співак

Віктор Павлік має цікаву долю особистого життя. Найпопулярнішою стала історія про розлучення співака з Ларисою Созаєвою та одруження з Катериною Репяховою.

У 2020 році всіх пошановувачів українського шоу-бізнесу ошелешила новина: 53-річний Віктор Павлік знайшов собі нову дружину. Виявляється, в артиста був роман з 25-річною Катериною Репяховою. Шлюб виявився міцним, а з огляду на щасливі світлини молодої блогерки, майже ідеальним.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Втім, прихильники і досі пригадують Павліку розлучення з Созаєвою. Мовляв, несправедливо склалася доля цієї родини. Колишня Віктора пережила і розлучення, і втрату єдиного сина Павла, який не зміг подолати захворювання та відправився на той світ.

А ось Ларисі користувачі мережі досі присилають слова підтримки та компліменти. Ось і останнє фото, яким поділилася популярна жінка викликала фурор серед її підписників.

Екс-дружина 56-річного Віктора Павліка перевершила Катю Репяхову одним фото

У коментарях захопливо написали:

  • “Красотка”
  • “Гарного настрою”
  • “Благословіння, Лора”
  • “Красива”

Чому Віктор Павлік розлучився з Ларисою Созаєвою?

Історія розлучення співака сягає 2019 року, коли його третя дружина Лариса Созаєва вирішила розповісти свою правду про розірваний шлюб. Вона дала зрозуміти, що знала про всі любовні авантюри коханого. Жінка не соромлячись перелічила коханок поп-зірки.До їхнього

Віктор коментувати заяви дружини не став, але у тому ж 2019 підтвердив, що вже не має стосунків з Ларисою. Артист намагається не концентрувати увагу на тому, що колишня родина у нього розпалася. Втім, завжди публічно дякує Созаєвій за виховання сина.

Зараз знаменитість майже не спілкується з колишньою, тим паче після того, як вона привселюдно озвучила проблеми стосовно спільного майна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.