48-річний Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дружин: чому полишив Мозгову і що не склалося з Яремчук

Олександр Пономарьов – ще той серцеїд. Чи знали ви, що артист не раз одружувався та має дітей від різних жінок? Дізнайтеся все про його особисте життя у матеріалі.

Олександр Пономарьов – легендарний співак, яким захоплюються мільйони. Його талант і розкішний оксамитовий голос зачаровує з перших нот. Втім, фанатів цікавить не лише його сценічне, а й особисте життя. А воно в артиста було завжди насиченим.

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова
48-річний Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дружин

Першою дружиною стала Олена Мозгова. Донька видатного композитора Миколи Мозгового, вона повністю поринула у кохання. Обранцеві народила чудову донечку. Втім, не судилося цій родині жити довго та щасливо. Розлучення підкралося несподівано і навіть спільна дитина не зупинила артистів від рішення. Співак вважає, що перша дружина йому зраджувала.

Євгенія, так звати доньку Олександра і Олени досі підтримує зв’язок з татком.

48-річний Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дружин

Другою обраницею співака стала красуня Вікторія Мартинюк. Вона прийняла обручку від коханого у 2006 році. Майже одразу завагітніла та у 2007 народила Пономарьову сина. Та і другий шлюб не був вічним. Пара розбіглася у 2011. Від дитини співак не відмовився, а ось про другу дружину навіть не згадує.

Що відомо про роман з Марією Яремчук?

Після спільної дуетної роботи, мережа довго гуділа про те, що співаки разом. Та пройшло немало часу, коли Пономарьов вийшов до публіки з офіційним коментарем. Артист запевнив, що всі плітки – не більше, ніж першоквітневий жарт. Яремчук же для нього є в першу чергу другом та колегою.

“Ніякого роману з Машею немає. Це був вдалий першоквітневий жарт. Виявляється, він досі на слуху. Я дуже дорожу дружбою з Машею, ми знайомі багато років. Наша дуетна пісня “Недозволена”, досі дуже популярна”, – сказав співак.

Чи через роман з Пономарьовим Марія Яремчук пішла зі сцени
48-річний Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дружин

Схожі статті