Екс-солістка НеАнгелів Слава Камінська обрізала волосся та пофарбувалася: більше не руда, а блондинка (ФОТО)

Слава Камінська назавжди запам'яталася для вітчизняного глядача, як руда з НеАнгелів. Вочевидь, артистка втомилася від цього амплуа, адже змінила колір свого волосся вперше за багато років.

Нині популярна сольна виконавиця Слава Камінська колись прославилася, будучи учасницею гурту Юрія Нікітіна “НеАнгели”. Склад колективу не змінювався ніколи, і дівчата завершили існування музичного проєкту в абсолютно такому самому вигляді, в якому він з’явився на світ. Руда та брюнетка — звичне для всіх амплуа дуету, яке не піддавалося жодним трансформаціям.

Вікторія Смеюха з НеАнгелів розповіла про побої від Слави Камінської
Слава Камінська обрізала волосся та пофарбувалася

Однак, зараз Слава — вільна птаха і може робити зі своїм волоссям усе, що їй заманеться. Тож артистка здивувала своїх фанатів невеличкими змінами у зовнішності.

Слава Камінська обрізала волосся та пофарбувалася

Слава Камінська переборщила з пластикою
Слава Камінська обрізала волосся та пофарбувалася

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, на якій вона постала з підрізаним та перефарбованим у блонд волоссям. Знаменитості дуже пасує її новий образ, але зважаючи на те, що вона усе життя виступала будучи руденькою, робить цю трансформацію дещо вражаючою.

У коментарях під публікацією з’явилася маса компліментів, і основна частина з них стосувалася її неймовірної схожості з Таїсією Повалій у її найкращі роки.

Слава Камінська обрізала волосся та пофарбувалася. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, що Слава Камінська також неодноразово вдавалася до пластичної хірургії. Будучи заміжньою за столичним спеціалістом з естетичної медицини Едгаром Камінським, вона встигла зробити декілька операцій на обличчі та тілі. Коли подружжя розлучалися Едгар зізнався, що їхній шлюб зруйнувала пристрасть артистки до пластики. Однак, знаменитість абсолютно не згодна з цим ствердження і висуває інші версії кризи у їхніх стосунках.

Схожі статті