48-річний Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену: прощавай, холостяцьке життя

Популярний український артист Андрій Данилко, який прославився завдяки його образу, і можна сказати альтер-его, Вєрці Сердючці, засвітився на весіллі.

Впродовж тривалої творчої кар’єри Андрій Данилко побував на такій кількості весіль, що іншим навіть і не снилося. Репертуар веселої провідниці робить його найзатребуванішим артистом на подібного роду заходах, і це абсолютно не дивно, адже його композиції дарують гостям веселий настрій та віру на краще.

Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх
Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Через те, що співак бачив неймовірну кількість наречених, весіль та вечірніх суконь, йому абсолютно не цікавий такий формат свята. Якось він зізнався журналістам, що своє весілля бачить абсолютно іншим. Він планує влаштувати тематичну вечірку у радянському стилі або у піжамному. В ідеалі — Данилко буде у халаті та капцях. Так як Андрій дуже весела людина, то жарти тамади для нього зазвичай примітивні, тож цілком імовірно, що і від його послуг він готовий відмовитися.

Тим не менш, Андрій Михайлович лише планує, а от тішити фанатів новиною про весілля не поспішає. Тим часом він продовжує виступати на приватних замовленнях. Наприклад, нещодавно він був помічений на весіллі у Львові, де молодята вразили своєю вродою та елегантністю.

Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Торжество було організовано у витримано класичному стилі, з квітами, арками та святково вдягненими гостями. Навіть на фотографіях Вєрка Сердючка зраджує своїй звичці знаходитися на першому плані і поступився місцем нареченій, яка стала головною родзинкою свята.

Схожі статті