Дочка Кузьми Скрябіна довела прихильників до сліз у день його пам’яті: Барбара показала дитяче фото з татом

Дочка Андрія Кузьменка Марія-Барбара розчулила мережу дитячим фотознімком з татом у роковини його загибелі. Щоб побачити архівний кадр родини - читайте далі.

Андрій Кузьменко, відомий також як Кузьма Скрябін, був та залишається легендарним артистом для українського слухача. Музикант писав душевні пісні для свого гурту Скрябін, які й досі грають під гітару та переспівують відомі виконавці. Окрім того, артист був зіркою декількох телешоу – “Шиканемо”, “Ігри патріотів” та “Шанс”. Особливо ж прихильники любили його за громадянську позицію, яку він ніколи не боявся висловлювати привселюдно.

Життя Андрія Кузьменка обірвалося раптово 2 лютого 2015 року на 47 році життя. Співак їхав у власному автомобілі, біля 7 ранку Скрябін врізався у молоковоз – травми, отримані під час зіткнення, були несумісні з життям. Андрій загинув на місці ДТП, не дочекавшись швидкої допомоги.

Як виглядають вдова та донька Кузьми Скрябіна
Роковини пам’яті Кузьми Скрябіна

У музиканта залишилася дружина Світлана, яка працює художницею, та єдина донька Марія-Барбара. На момент загибелі батька дівчинці було усього 17 років. Андрій обожнював дівчинку – незвичне ім’я обирав зірковий тато самостійно. Дочку Скрябін назвав на честь улюбленої акторки Барбари Брильської, з якою встиг познайомитися особисто.

Зараз Марії-Барбарі 24 роки. Нещодавно вона вийшла заміж за одногрупника, з яким навчалася у медичному університеті. Своє життя дівчина вирішила пов’язати з косметологією та зараз планує відкрити власний салон краси.

Донька Кузьми Скрябіна вперше серйозно заговорила про дітей
Донька Кузьми Скрябіна: у дитинстві та зараз

У день пам’яті свого тата Барбара поділилася чуттєвим знімком з її дитинства. На фото вона зображена у віці приблизно трьох років. Дівчинка стоїть у червоному береті та жовтій куртці поряд з татом, який обіймає її та щиро посміхається.

Дочка Андрія Кузьменка вшанувала тата в день його пам'яті
Дочка Андрія Кузьменка вшанувала тата в день його пам’яті

Барбара вирішила ніяк не коментувати фото, а лиш залишила два зображення – розбите серце та сльози.

Схожі статті