Ольга і Наталія Сумські показали доньок: Тоня Паперна з легкістю перевершила Дарину Мамай (ФОТО)

Ольга і Наталія - легендарні знаменитості, які стали частиною акторської династії. Їхні доньки виросли справжніми красунями та продовжили ремесло матусь.

У мережі заведено порівнювати Ольгу і Наталію Сумських. Артистки давно не приховують, що між ними у стосунках побігла чорна кішка. Не товаришують і їхні доньки.

Антоніна Паперна, яка народилася у 1990 році, вже давно мешкає у Москві. Річ у тім, що там вона зустріла своє кохання. Актор Володимир Яглич став батьком її дітей. З мамою не дуже часто бачиться Тоня, про тата, Євгена Паперного, публічно навіть не згадує.

Цікаво, що обидві кузини народилася від перших чоловіків своїх матерів.

Двоюрідна сестра Антоніни, Дарина, з’явилася у шлюбі Наталії Сумської та оператора Ігоря Мамая. Втім, ця родина проіснувала недовго. Тато дівчини все життя не забуватиме ні доньку, ні її норовливу маму.

Дочка Наталії Сумської Дарина
Ольга і Наталія Сумські показали доньок

Дарина ж з повагою ставитиметься до ремесла батьків і стане також займатися кіномистецтвом. Втім, персональна драма на довгий час зачинить талановиту акторку вдома. Річ у тім, що донька Сумської старшої лишиться вдовою. Горе лишить її жаги до творчості. Відомо, що Наталія допомагає дочці матеріально.

Так, як Дарина Мамай-Сумська веде непублічний спосіб життя, всі компліменти та увага дістається Тоні. Вона із задоволенням веде сторінку в інстаграмі. Нещодавно зірка змінила зачіску та стала носити коротку стрижку.

У коментарях – самі компліменти. Фанати високо оцінили новий імідж знаменитості, написавши:

  • “Красуня Тонічка”
  • “Як вам добре! Чарівність!”
  • “Мені дуже подобається! Красиво, стильно, свіжо”
  • “25 разів переглянула, не вірю очам! Ти крута”
  • “Дуже стильно, молодіжно, ефектно! Браво!”

Схожі статті