Як живе 43-річна Лілія Подкопаєва, яка полишила Україну при першій можливості: зникла з радарів ЗМІ надовго

Лілія Подкопаєва завжди була у центрі уваги. Втім в один момент її перестали запрошувати на проєкти, а медіа слідкувати за особистим життям. Що трапилося зі знаменитістю?

Лілія Подкопаєва – неймовірно працьовита та сильна духом знаменитість. З самого дитинства вона звикла багато працювати та тренуватися. Її малесеньку дівчинку, якій ледь виповнилося 5 років, привели на спортивну секцію, де займатися потрібно було не менше 3-х разів на день. Суворий графік, мінімум відпочинку все ж дали свої плоди. Вже у 1993 році вона виступала на змаганнях в Англії, а у 1996 виборола дві золотих медалі на Олімпійських іграх. До речі, її сальто досі не можуть повторити інші професійні спортсмени.

Вдалося зірці знайти і своє кохання. У 2004 вона щасливо вийшла заміж за бізнесмена Тимура Нагорного. Багато зірок естради зібрало свято. Ані Лорак була навіть дружкою. цікаво, що донечку чемпіонка назве Кароліною на честь подруги.
Та у 2009 шлюб розпався. Лілія згодом полишить Україну на зовсім.

Як живе 43-річна Лілія Подкопаєва, яка полишила Україну

Втім доля подарувала їй ще одні стосунки. Бізнесмен Віктор Костирко став справжньою відрадою для гімнастки. Та і цей шлюб був недовгим. Відстань, різні країни – все це не дало парі бути разом. І, можливо, тоді зірка могла пошкодувати про своє рішення поїхати з Батьківщини, але все одно від закордонного життя не відмовилася.

Зараз Лілія взяла вже третій шлюб. Знову на її шляху трапився бізнесмен. Ігор Дубінський безмежно кохає нашу зірку. Проживає пара також за океаном, в Атланті. Інколи спортсменка буває в Україні. Зокрема її запрошували у якості гості на шоу “Україна має талант”. Та навіть перспектива знову стати медійною персоною не утримала Подкопаєву у столиці надовго.

Схожі статті