Катерина Осадча підловила вагітну Тіну Кароль: не дала приховати живіт і видала усі секрети поп-діви

Тіна Кароль – неймовірно загадкова зірка. Втім, навіть їй не вдалося приховати секрети від справжньої акули журналістики Катерини Осадчої. Артистку розговорили.

Блискуча співачка Тіна Кароль навчилася поводитися, як справжня поп-діва: говорить повільно, виважено, обдумуючи кожне слово. Співачка береже багато секретів, але своїй подрузі та колежанці не змогла розповісти про головне: під серцем носить малюка.

Як виглядає вагітна Тіна Кароль?

У мережу потрапила рідкісна світлина, де видно, як у співачки розрісся пишний живіт. Фото – часів молодості поп-діви, коли у її житті був дім – повна чаша, Євген Огір ще був при силах, а попереду чекало справжнє визнання.

Катерина Осадча підловила вагітну Тіну Кароль

У 2008 році Тіна народила чудового хлопчика. Веніамін з’явився на світ у родині, повній злагоди та любові. Тато не тямив себе від щастя, коли тримав свій головний скарб життя на руках.

Зараз Огір-молодший вже переріс свою маму. Кароль жартує, що тепер поруч з сином виглядає наче молодша сестра. Популярна білявка від того лише щаслива.

Тіна Кароль показала, як Веніамін танцює гопак
Катерина Осадча підловила вагітну Тіну Кароль

Та все одно Тіна продовжує мріяти про ще одну дитину. Співачка дуже хоче, аби у Вені була сестричка. Ідея звучить майже нереально, адже відомо, що зірка досі перебуває у статусі вдови. Знаменитість і сама говорить про те, що їй потрібно вигадати спосіб, як же все-таки народити донечку.

Тіна Кароль хоче забрати Веніаміна з Великобританії додому в Україну
Катерина Осадча підловила вагітну Тіну Кароль

Нагадаємо, 25 січня, на Тетянин день, поп-діва відсвяткувала свій 37 День народження. Артистка зізналася, що намагалася не відзначати своє особисте свято 12 років. Рішення забути про те, що 25 числа вона – іменинниця, прийшло тоді, коли Євгену стало зле. Пара довго боролася за життя.

Якщо вам цікава тема життя і творчості знаменитості, радимо подивитися відео наших партнерів “Одна минута”

Схожі статті