Учасники і тренери “Голосу країни”, які закрутили романи: Оксана Муха і Дан Балан, Іващенко і Винник та інші

На зйомках талант-шоу та телепроєктів не рідко колеги в кадрі можуть закохатися один в одного. У цьому матеріалі читайте про можливі пари тренерів та підопічних, які зійшлися на "Голосі країни".

Оксана Муха перемогла в дев’ятому сезоні “Голосу країни”. На телепроєкті її наставником був молдавський співак Дан Балан. Тренера та його підопічну відразу почали підозрювати в романі, адже артист завжди з особливою турботою та увагою ставився до жінки та всіляко підтримував її на кожному етапі вокального змагання.

Особливо фанати пари повірили в кохання наставника та учасниці “Голосу” після завершення шоу. Тоді Дан зняв Оксану в своєму кліпі на першу україномовну пісню. Проте факт роману Мухи та Балана так жодного разу не підтвердився. Зараз пара рідко спілкується – лише час від часу.

Оксана Муха показала нового чоловіка
Оксана Муха та Дан Балан

Еліна Іващенко та Олег Винник не встигли попрацювати в дуеті “наставник-підопічна”. Хоча їхню творчість поєднують відразу два шоу. У 2016-му Еліна взяла участь у “Голосі Діти” на 1+1, який виграла під керівництвом Тіни Кароль. Ще через три роки юна артистка змогла підкорити й вокальне змагання дорослих виконавців – шоу “Х-фактор” під керівництвом Ігоря Кондратюка.

Винник також встиг зарекомендувати себе як суддя обох талант-шоу, проте з Еліною він жодного разу не пересікався – на “Х-факторі” артист працював до 2018-го, а на “Плюси” Олега запросили лише на 11 сезон. Тим не менш саме на сцені “Голосу країни” пара зустрілася в дуеті як гості одного із фіналів. Еліна та Олег виконали авторську композицію головного вовка країни – цей виступ і спонукав прихильників до думок про роман між ними. Однак ці чутки також жодного разу не підтвердилися.

Олег Винник та Еліна Іващенко
Олег Винник та Еліна Іващенко

Ще одна пара, яку вподобали телеглядачі – учасниця другого сезону Марія Яремчук та її наставник Олександр Пономарьов. Пару “сватають” вже декілька років, хоча обоє запевняють – вони дійсно близько спілкуються, проте, окрім дружби та спільної творчості між ними нічого немає:

“Ніякого роману з Машею немає. Це був вдалий першоквітневий жарт. Виявляється, він досі на слуху. Я дуже дорожу дружбою з Машею, ми знайомі багато років”, – зізнався одного разу Олександр.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук
Олександр Пономарьов і Марія Яремчук

Схожі статті