50-річний Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину: темніша за Мартиновську і худіша за Могилевську

Відомий колумбійський кулінар, ресторатор і суддя шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-браво вперше показав свою дівчину з обличчя. Безсумнівно, це не Оля Мартиновська і не Наталка Могилевська.

Своє особисте життя Ектор Хіменес-Браво довгий час тримав у секреті, адже мав сумний досвід публічних стосунків. Кілька років тому шеф-кухар готувався до весілля з українкою Анною Тягун, яку навіть звозив на знайомство з рідними в Колумбію, але під вінець пара так і не пішла. Виявилося, що в один момент наречена Ектора втомилася від зайвої уваги преси та поставила коханому ультиматум – або вона, або робота на телебаченні. Вибрав він своє покликання і улюблену справу.

Екс-наречена Ектора Хіменеса-Браво Анна Тягун

Той розрив Хіменес-Браво переживав важко, тож прийняв тоді рішення усі “сердечні справи” залишати особистими і приватними, не виносити їх на огляд широкого загалу.

Судді “МастерШеф” знадобилося немало часу, щоб оговтатися і не озиратися на минуле. Нарешті з появою нового кохання в житті він став трохи більш відкритим для фанатів і показав романтичне фото з таємничою обраницею, яка позувала до камери спиною.

У коментарях одразу ж почали припускати, хто б це міг бути, і більшість дійшли думки, що Ектор зустрічається з Ольгою Мартиновською.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Вона й сама підлила масла у вогонь та заявила, що їх таки розсекретили, однак, схоже, користувачі мережі помилилися. Так само як і в чутках про роман кулінара зі співачкою Наталією Могилевською.

У вагітності Наталії Могилевської підозрюють Ектора Хіменеса-Браво, якому приписують роман з Ольгою Мартиновською
У вагітності Наталії Могилевської підозрюють Ектора Хіменеса-Браво, якому приписують роман з Ольгою Мартиновською

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину

Так, цього разу в Інстаграмі Хіменеса-Браво з’явилася світлина з тією ж жінкою, але тепер вона обернена до камери обличчям. Щоправда, прихованим за смартфоном. Пара позує у ванній кімнаті в домашніх халатах, Ектор міцно обіймає кохану, а вона їх фотографує.

“Доброї ночі”, – написав шеф і додав сердечко.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину

Неозброєним оком видно, що таємнича дівчина Хіменеса-Браво – мініатюрніша за Могилевську і темніша за Мартиновську, вона брюнетка, а отже припущення фанатів не справдилися.

Схожі статті