48-річний Андрій Данилко назвав ім’я коханої, з якою відпочивав у Греції: Білоконь покинула чоловіка заради нього

Андрій Данилко засвітився в архівному інтерв'ю у Слави Дьоміна, у якому зізнався, з ким насправді відпочивав у Греції. Відповідь може сильно здивувати фанатів.

Вельми цікаво, що чутки про роман Андрія Данилка та його партнерки по сцені Інна Білоконь не стихають десятиріччями. Їхнє тривале співробітництво викликає підозри у більшості глядачів, які бачать між колегами більше, ніж міцну дружбу.

Насправді виконавиця ролі мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни вже давно заміжня. Її чоловік — бізнесмен, вона розводить собак. Пара виховала двох дітей, а жила в основному в Полтаві. Хоча у Інни Білоконь є квартира у Києві, у провінції їм набагато комфортніше. В свою чергу Данилко багато років говорив про те, що в нього не буде такого кохання, як в інших. Що мав на увазі артист досі незрозуміло.

Андрій Данилко назвав ім’я коханої, з якою відпочивав у Греції

Андрій Данилко назвав ім’я коханої, з якою відпочивав у Греції

12 років тому стало відомо, що Данилко рушив на відпочинок до Греції разом зі своєю коханою. Слава Дьомін не втримався і розбалакав свого гостя, в результаті чого дізнався — артист відпочивав разом з Інною. Про це повідомило видання Сегодня.

Варто відмітити, що це не вперше партнери відпочивають лише вдвох. Близько 6 років тому вони наробили багато шуму у Флориді, адже були сфотографовані під час поцілунку біля готелю.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Андрій Данилко назвав ім’я коханої, з якою відпочивав у Греції

Неможливо не згадати про те, що насправді навколо Андрія Данилка Михайловича ходить безліч чуток. Наприклад, деякі вважають, що зірка давно одружений і успішно приховує свою кохану від преси. Інші ж досі підозрюють його у нетрадиційній орієнтації. Однак, де правда, відомо лише артисту.

Схожі статті