Як виглядає майбутня падчерка Аліни Гросу: прийняла Романа Полянського “з причепом” від першого шлюбу

Талановита українська співачка Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянським, стосунки з яким вийшли на новий рівень – зірка познайомилася з падчеркою.

Аліна Гросу у 2019 році вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Весілля було надзвичайно пишним і проходило в Італії, серед гостей відзначилися немало зірок українського шоу-бізнесу, а молодята виглядали найщасливішими. Втім, навіть до першої річниці пара не протрималася.

Вже через півроку після одруження Аліна і Олександр почали жити окремо, щоб дати паузу стосункам. Згодом чоловік співачки поставив її перед фактом, що зустрів іншу. Це і стало остаточною крапкою у недовготривалому шлюбі. Пізніше в інтерв’ю Гросу зізнавалася, що весіллям вони намагалися врятувати їхнє кохання, проте спроба не увінчалася успіхом.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

Розлучення далося Аліні нелегко. Відволіктися від особистих проблем допомогла робота, у яку вона поринула з головою. Саме на зйомках свого кліпу зірка познайомилася з актором Романом Полянським. Молоді люди відчули, що знають одне одного наче все життя, і здружилися.

Як виглядає падчерка Аліни Гросу

Поступово дружні відносини перетворилися на романтичні, і вже зараз закохані відкрито обговорюють плани на спільне майбутнє, у якому є місце заміському будинку та дітям. До Гросу Полянський теж був одружений і навіть має доньку Марфу.

Як виглядає майбутня падчерка Аліни Гросу

В інтерв’ю виданню “КП в Україні” Аліна розповіла про стосунки з дівчинкою. За словами артистки, вони тепло і близько спілкуються, при можливості забирають з Романом Марфою до себе, щоб провести час втрьох:

“Вона чудова дитина, талановита, і, дай Боже, теж буде або акторкою, або співачкою. Але більше говорити про неї не можу, у неї все ж таки є мама”.

Родина Романа Полянського
Майбутня падчерка Аліни Гросу Марфа

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.