Принижена Леся Нікітюк “наїхала” на блогера: не отримала взаємності, була виставлена на посміх і помстилася

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк публічно звернулася до блогерки, яка виставила її на посміх в соціальних мережах. Що сталося між знаменитостями, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк завжди намагається щиро спілкуватися зі своєю аудиторією в соціальних мережах. Завдяки цій якості їй вдалося зібрати декілька мільйонів підписників. Вони стали її лояльною аудиторію, яка постійно слідкуйте за оновленнями у її мікроблозі.

Принижена Леся Нікітюк наїхала на блогера

Лесю Нікітюк помітили біля смітників у трениках і капцях
Принижена Леся Нікітюк наїхала на блогера

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося провокаційне відео. У ньому вона звернулася до блогерки Верби, а також до публіки, яка не розуміла, що саме сталося між знаменитостями насправді.

“Я у чудовому настрої з ранку. Дуже хочу поскандалити, але стримую себе. Прив’яжіть мене, люди. Коротше, половина блогерів, на яких ви підписані – гім*юки. Крапка”, – почала знаменитість.

Принижена Леся Нікітюк наїхала на блогера. Скріншот особистої сторінки зірки

Справа в тому, що підлітковий блогер Верба опублікувала запис її діалогу з Лесею Нікітюк, який ініціювала саме телеведуча. На екрані не видно відповіді дівчини, тому складається враження, ніби то вона залишила цей запит на фазі “прочитано”.

Знаменитість дуже бурхливо відреагувала на цей вчинок і зазначила, що вона не оприлюднювала скріни навіть її переписок з Кім Кардашьян. Ба більше, її підписники поводяться більш шанобливо, ніж верба, адже Леся Нікітюк вельми часто відповідає їм в дірект.

Таким чином зірка дала зрозуміти, що блогерка, за її думкою — не особлива, а просто нечемна та не вихована людина, яка дозволяє собі оприлюднювати діалоги з людьми без їх дозволу.

Схожі статті