48-річний Олег Винник ніжно обійняв чорноволосу красуню та публічно взяв її руку в свою: більше не ховає почуттів

Відомий український виконавець Олег Винник прославився не тільки своїм талантом, але й ніжним ставленням до своїх фанаток. Увагу до яких він проявляє постійно.

Харизма та талант Олега Винника зробили його зіркою двічі. Спочатку він прославився у Німеччині, де тривалий час виконував головні ролі у театрі. Згодом артист вирішив повернутися на батьківщину, і повторив свій успіх в Україні.

Зараз не існує українки, яка не знала б і мені цього співака. В нього багатотисячна фан-база, а його ставлення до своїх шанувальниць підкорює навіть тих, хто залишився байдужим до його творчості. У відповідь на подаровані квіти та прохання сфотографуватися, він обіймає своїх фанаток, цілує і оточує їх атмосферою поваги та любові.

Олег Винник ніжно обійняв чорноволосу красуню та публічно взяв її руку в свою

Нещодавно на одному з акаунтів, які присвячені саме творчості Олега Винника, з’явився новий кадр, на якому він постав поруч зі своєю шанувальницею. Він не тільки обійняв її, а ще й ніжно взяв за руку, продемонструвавши до неї щирі почуття вдячного артиста.

Варто відмітити, що не дивлячись на те, що частково успіх Олега приписують його амплуа холостяка, новини про те, що він давно одружений ніяк не зменшили його популярності. Здається, що шанувальниці лише сильніше його люблять за те, як він ставиться до своєї бек-вокалістки, а також через їх можливий зв’язок.

І коли у мережі стає недостатньо кадрів виконавця та його підлеглої, користувачі починають самі створювати контент за допомогою фотошопу. Що ж стосується його шлюбу з Таїсією Сватко, він вже давно викритий журналістами, і неодноразово. Завдяки була участі колишніх односельчан пари пресі вдалося дізнатися багато чого цікавого про їхнє минуле життя.

Схожі статті