Скільки Віталій Козловський заборгував Ігорю Кондратюку? Співак розсекретив шалену суму і присвятив вірш продюсеру

Конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває понад 10 років. Знаменитості досі не можуть поділити репертуар артиста. Усі деталі в статті.

Коли Віталій Козловський вирішив порвати стосунки з Ігорем Кондратюком, цей крок став ледь не фатальним для його кар’єри. Продюсер заборонив йому виконувати на концертах старі хіти, включаючи “Шекспір”, “Піна колада”, “Небо плаче”. І в цілому слідкував за тим, щоб творчість артиста згасла, і якомога швидше. Співака не брали на ротації у радіо, музичні канали, а на кожному з його виступів була присутня людина від Кондратюка, яка слідкувала за кожним його кроком.

Віталій Козловський поголив бороду та позбувся вусів
Скільки Віталій Козловський заборгував Ігорю Кондратюку

Козловський виконував пісні всупереч забороні, за що одержав від колишнього продюсера кілька позовів. Кондратюк вимагає від Козловського грошову компенсацію у розмірі 300 тисяч.

Скільки Віталій Козловський заборгував Ігорю Кондратюку

У розмові з журналістами “Життя відомих людей” Віталій зізнався, на якому етапі знаходиться справа, і чи є в нього шанс виграти суд.

Віталій Козловський став багатодітним татом чотирьох дітей
Скільки Віталій Козловський заборгував Ігорю Кондратюку

“Це питання вирішується фінансовими моментами. Колись я розповім, які використовую для цього інструменти”, – сказав співак.

Тим не менш співак намагається якомога шанобливо відгукуватися про Кондратюка. Він навіть не сперечається — Ігор подарував йому кар’єру, амплуа і взагалі народив його, як артиста.

“Я його до сьогоднішнього дня вважаю духовним наставником. Це був такий собі тато – Тарас Бульба, який мене породив і захотів “вбити”. І я йому дуже вдячний за той досвід, який він мені дав, – сказав співак. – Я із задоволенням навіть вірш про це написав: “Дякую вам, хто намагався зламати, вдарити похворіти, щоб я в розпачі зірвався. Ви зробили мене сильнішим””

Тим не менш, він усіма силами намагається запобігти спробам Кондратюка покласти кінець його кар’єрі і отримати свободу виконувати старі хіти.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.