Переможець Холостячки-2 Задворний став найщасливішим після розриву з Огнєвіч: “Найкращі 3 місяці у моєму житті”

Український бізнесмен Андрій Задворний, який переміг другий сезон шоу "Холостячка" розповів, що останні 3 місяці були найкращими у його житті.

Правда про те, як насправді склалися стосунки Андрія Задворного та Злати Огнєвіч після завершення шоу багатьох вразила до глибини душі. Хтось намагався втішити співачку, хтось почав активно критикувати бізнесмена в мережі.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Задворний став найщасливішим після розриву з Огнєвіч

Однак, екс-учасник не припиняв захищати себе. Чоловік стверджував, що дійсно був закоханий в артистку, але почуття зжили в себе за короткий проміжок часу. Ситуація загострилася, коли пост-шоу повністю вийшло в ефір. Тоді Злата оприлюднила кадри, на яких вона плаче, розповідаючи про закінчення їхньої любовної історії. Андрій був впевнений — співачка не була щирою.

Переможець Холостячки-2 Задворний став найщасливішим після розриву з Огнєвіч

Варто відмітити, що для чоловіка цей період був не з простих. Зокрема, йому довелося звернутися за консультацією до психотерапевта. Андрій зізнався, що регулярно навідує лікаря та пропрацьовує свої травми та проблеми. А нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося сенсаційне зізнання: виявляється, ці останні 3 місяці були найщасливішими у житті Андрія.

Переможець Холостячки-2 Задворний став найщасливішим після розриву зі Златою Огнєвіч. Скріншот особистої сторінки чоловіка

“Їду від психотерапевта. Можу сказати точно, що це найкращі 3 місяця у моєму житті, з точки зору пізнання та процесу розуміння себе”, — зазначив чоловік.

Цікаво, що цей період якраз зівпав з періодом після зйомок шоу і розставанням зі Златою.

Схожі статті