У 34-річної Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає: хто батько підлітка, який вже її переріс

Як відомо, Настя Каменських досі немає спадкоємців, але це не значить, що в неї не було діток, яких вона б любила усім серцем. Всі деталі в статті.

Відома українська співачка Настя Каменських може похизуватися комфортним будинком, міцною сім’єю, коханим чоловіком, бездоганними сусідами, успішною кар’єрою, тощо. Але у житті артистки досі не з’явилася людина, яка часто стає головною у житті багатьох жінок. Настя не стала мамою.

Вагітна Настя Каменських ховала величезний живіт від камер, але все ж видала своє положення
У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Зіркова пара терпляче ставиться до закидів від преси та фанатів стосовно імовірного майбутнього поповнення в сім’ї. Але, як стверджує Юрій Горбунов, вони активно працюють над цим питанням. Причину, з якої в них не виходить завести спільну дитину, вони не оприлюднюють. Тим не менш, обидва мають ще й хрещених дітей.

У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Потап вперше розповів про зраду Насті Каменських
У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Так, 4 роки тому Олексій Потапенко похрестив спільного сина своїх друзів Катерини Осадчої та Юрія Горбунова Івана. Настя Каменських стала хрещеною ще раніше. Разом з продюсером телеканалу “Україна” Геннадієм Вітером вона охрестила хлопчика. На жаль, його імені не викрили, як і його походження. Єдине, що зміг сказати продюсер, це те, що він вже підліток і став настільки високим, що переріс зірок.

У Насті Каменських є дорослий син, про якого ніхто не знає

Інформація про це спливла дуже неочікувано. Папараці вдалося сфотографувати Каменських у компанії продюсера, і після цього мережею поповзли чутки про їхній роман. Щоб пояснити, що їх обох пов’язує, Геннадій поквапився розповісти про їхнього хрещеника, що розклало усе по своїх місцях.

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?