Як виглядає другий чоловік Наталії Мосейчук та де дівся перший: ведуча вийшла заміж за перспективного фінансиста

Відома українська журналістка і телеведуча Наталія Мосейчук давно щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком-фінансистом, однак не за нього єдиного вона виходила заміж.

Наталія Мосейчук в кадрі може здаватися залізною леді, яка вміє висловлюватися доволі різко, однак у звичайному житті вона жіночна і м’яка.

Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

Вперше під вінець майбутня зірка телебачення пішла ще у студентські роки. Хто саме зробив Наталію своєю дружиною, вона не розсекречує досі, та саме у першому шлюбі народився її первісток Антон. Хлопець вже дорослий, статний і вчиться за кордоном. Чи бере участь у його житті біологічний батько – невідомо.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Старший син Наталії Мосейчук від першого шлюбу

Вдруге Мосейчук вийшла заміж за фінансиста Іллю Івановича, саме так журналістка жартівливо називає коханого. Зустрілися вони, коли Наталія вже була успішною і відомою, проте публічність ніколи ставала на заваді їхнім стосункам.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Як виглядає чоловік Наталії Мосейчук

В 2012-му у пари народився спільний син Матвій. З приводу виховання хлопця між подружжям виникають суперечки – Ілля хоче, аби у дитини було більше вільного від гуртків часу, тоді як ведучій здається кращим щільний графік зайнятості.

В даному питанні останнє слово все ж таки за чоловіком. Мосейчук йому поступається, адже він більше знає про хлопчиків.

Родина Наталії Мосейчук
Як виглядають чоловік та діти Наталії Мосейчук

Пара завжди бере до уваги думку дітей, а Антона Ілля теж називає своїм сином. Вочевидь, чоловікові вдалося побудувати чудові стосунки з пасинком. Парубок вчиться за кордоном і нечасто буває вдома, але Наталія не приховує – дуже сумує за спадкоємцем. Також його не вистачає молодшому брату Матвію, який завжди з нетерпінням чекає старшого на канікули.

Схожі статті