Зіркові пари, які розійшлися через кілька місяців після весілля: Гросу і Комков, Могилевська і Чалий та інші

В українському шоу-бізнесі багато подружніх пар, які захоплюють своїми міцними стосунками і коханням, але є й такі, що розійшлися вже через кілька місяців після весілля.

Шлюб – перевірка кохання на міцність усіма побутовими і подружніми обов’язками. Далеко не завжди весілля стає рятівним кругом для стосунків. Сенсація розповідає про зірок українського шоу-бізнесу, які розлучилися, не відсвяткувавши першої річниці.

Аліна Гросу і Олександр Комков

У 2019 році молода українська співачка Аліна Гросу вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова. Весілля пара зіграла в Італії, у пригороді Верони, все було надзвичайно пишно і розкішно. Платили за свято батьки Аліни, і заплатили немало – за словами зірки, торжество обійшлося у 100 тисяч євро. А батьки нареченого подарували молодятам п’ятикімнатну квартиру.

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро

Вже через півроку після одруження Гросу і Комков поставили стосунки на паузу та почали жити окремо, а незабаром Олександр поставив дружину перед фактом, що зустрів іншу. Це і стало остаточною крапкою у недовготривалому шлюбі.

Пізніше в інтерв’ю артистка зізнавалася, що весіллям вони намагалися врятувати їхнє кохання, однак спроба успіхом не увінчалася.

Наталія Могилевська і Дмитро Чалий

Першим і єдиним офіційним чоловіком поп-діви Наталії Могилевської став бізнесмен Дмитро Чалий. У 2004 році закохані одружилися, а свій перший ранок у якості подружжя вони зустріли в Парижі. Втім, ця красива історія зійшла нанівець доволі швидко – до річниці пара не протягнула.

Колишній чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий
Колишній чоловік Наталії Могилевської Дмитро Чалий

Справа в тому, що Дмитро бачив поряд з собою сімейну жінку, а Наталка багато уваги приділяла кар’єрі і не збиралася поступатися.

Юлія Панкова та її чоловік

Екс-ведуча програми “Ревізор” на Новому каналі Юлія Панкова у 2019-му вийшла заміж, але особистість коханого не розкривала, пояснюючи це тим, що він – непублічна людина.

Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля
Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля

Через 8 місяців після весілля подружжя офіційно розлучилося. Що саме стало причиною, телезірка не розповіла. Лише зауважила, що зараз щаслива і вдячна чоловікові за все, що між ними було, хоча й історія їхня закінчилася швидко.

Схожі статті