Колишній кумир мільйонів жінок втратив усю красу: Сергій Притула засвітив сивину та білу бороду в кадрі

Сергій Притула опублікував нове фото в особистому блозі, на якому шоумен показав свою посивілу бороду та волосся. Щоб побачити цей кадр — читайте далі.

Сергій Притула довгий час був одним із найпривабливіших телеведучих на українському телебаченні. 40-річний шоумен і досі залишається мрією мільйонів жінок, хоча сам чоловік щасливий у шлюбі з жінкою на ім’я Катерина Сопельник та виховує доньку Соломію та сина Дмитра від першої дружини.

Тим не менш Притулу не рідко “сватають” з його колегами по кадру. Деякі прихильники довгий час були впевнені, що Сергій зустрічався з Ольгою Фреймут, яку зустрів під час зйомок “Підйому” на Новому каналі. Інші говорили про роман шоумена з колегою по шоу “Хто зверху” Лесею Нікіюк. Сам ведучий наголошував, що обох блондинок він вважає хорошими друзями, однак нічого більшого між ними бути не може.

Сергій Притула та Катерина Сопельник
Сергій Притула та Катерина Сопельник

Шанувальники Сергія обожнюють його за прямолінійність, відкритість та стійку позицію. Притула не соромиться показувати себе таким, який він є у реальному житті, чим викликає неабияку довіру зі сторони аудиторії. Зокрема, у своєму особистому блозі зірка “Хто зверху” показав посивілу голову та бороду, абсолютно не комплексуючи з приводу віку. Шоумен сфотографувався на фоні легендарного українського літара “Мотор-Січ”.

“Сивина з віком літака не пов’язана. Виключно з моїм”, — нарисав Сергій.

Тим не менш прихильники ведучого залишили йому безліч компліментів:

  • “Чудова людина, телеведучий. Патріот своєї країни, волонтер. Людина, яка любить життя і людей”;
  • “Побільше таких Притул в Україні, був би порядок і мир”;
  • “Мені б такого чоловіка, хоч би й лисого”;
  • “Сергію, ви у будь-якому випадку крутий. Респект”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті