Заміжня Марічка Падалко притислася до статного красеня та не встояла перед його пропозицією: “Вийду за тебе”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко поділилась у соціальних мережах романтичними фото зі статним красенем, перед пропозицією якого не змогла встояти.

Марічка Падалко вільний від роботи на телебаченні час присвячує домашнім справам, вихованню дітей та спілкуванню з рідними. У шлюбі з Єгором Соболєвим журналістка народила трьох, хоча з колишнім чоловіком також намагалася завагітніти, але ніяк не виходило. В одному з інтерв’ю Марічка розповідала, що в один момент навіть почали закрадатися неприємні думки про безпліддя. Втім, як згодом виявилося, причин для хвилювання не було.

Познайомилися Падалко і Соболєв одруженими на своїх половинках, тож спочатку навіть не замислювалися про стосунки. Втім, почуття все ж таки виникли, і з часом їх ставало все важче стримувати в собі. Остаточне рішення йти за покликом серця Марічка прийняла, коли дізналася, що вони з Єгором навіть народилися в один день – тоді зрозуміла, що це справжня доля.

Так майбутня пара розлучилася з колишніми і нарешті зійшлася. Як показує життя, не дарма, адже вони дуже щасливі і створили разом міцну родину.

Чоловік та діти Марічки Падалко
Чоловік та діти Марічки Падалко

Схоже, романтика у стосунках подружжя не зникла і з роками. Так, в Інстаграмі Падалко виклала фото з прем’єри фільму “Вийду за тебе”, куди пішла з Соболєвим. Закохані позують усміхнені і в обіймах.

“Ким би ми не були і щоб не відбувалося навколо – ми шукаємо і потребуємо любові. І скільки б разів люди не помилялися в своєму виборі і боляче не обпікалися, вони шукатимуть кохання знов і знов… Для мене нова стрічка з Дженіфер Лопес “Marry me” саме про це. В українському прокаті переклад трохи інший – “Вийду за тебе”, і подивившись фільм, я навіть підозрюю чому. Перекладачі вирішили трохи погратися словами, бо український переклад “marry me” має два варіанти, залежно від того, хто кому пропонує). Хлопці можуть трохи кривити обличчям від самої назви, але Моєму фільм сподобався, може, навіть ще більше ніж мені. Надто зараз ми так цінуємо час разом, бо хто знає, що там попереду”, – написала Марічка у дописі.

Фоловери засипали пару компліментами та побажали їм бути щасливими разом ще багато років.

Схожі статті