Кому Наталія Сумська віддала серце замість Хостікоєва: пішов з сім’ї, коли зрозумів, кого дружина кохає насправді

Відома українська акторка Наталія Сумська знайшла своє щастя не одразу. Зустрівши Анатолія Хостікоєва, вона відволіклася на іншого.

Історія кохання Наталі Сумської та Анатолія Хостікоєва вельми непроста. Пара познайомилася ще за студентських часів, але не змогла розгледіти одне одного. Чоловік був дуже популярним серед жінок, а спадкоємиця авторської династії не здалася йому настільки привабливою, щоб взяти її в дружини. Наталія також не концентрувалася на красені. Вона закохалася в іншого.

Наталія Сумська обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре
Кому Наталія Сумська віддала серце замість Хостікоєва

Кому Наталія Сумська віддала серце замість Хостікоєва

Саме він став першим чоловіком Наталії Сумської — кінооператор Ігор Мамай, який зняв картини “За покликом серця” та “Помилуй і вибач”. Зачарований красою актриси, чоловік лише після весілля зрозумів, що його обраниця живе у світі ілюзій та любить не реальну людину, а вигаданий образ.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Кому Наталія Сумська віддала серце замість Хостікоєва

Дарина Мамай, дочка Наталії Сумської та Ігоря Мамая взяла подвійне прізвище і після розлучення батьків потрапила під опіку другого чоловіка матері – актора Анатолія Хостікоєва. Цей союз приніс щастя в особисте життя знаменитості, і 1996 року у пари народився син В’ячеслав.

До цього у актора вже було два шлюби поза плечима, але скандали не закінчувалися. Ольга Сумська, яка була партнеркою Анатолія по кінострічці “Роксолана”, заявила, що закохалася в нього і навіть поділилася думкою, що він також до неї нерівно дихає. Рідна сестра пробачила Ользі необачний коментар, але цього було мало, і молодша Сумська підлила олії у вогонь, заявивши, що, певно, Наталія на неї образилася через сказане нею.

Схожі статті