26-річна Аліна Гросу зіпсувала свою розкішну шевелюру: замість волосся у артистки залишився “торчок” (ФОТО)

Відома українська співачка Аліна Гросу поділилася з підписниками нещастям, яке вона влаштувала собі власноруч. Що зробила з собою артистка, дізнайтеся в нашій статті.

Ставши дорослою привабливою жінкою, Аліні Гросу довелося зіштовхнутися з проблемою, яку вона навряд очікувала. Справа в тому, що її грандіозне перевтілення у красуню викликало масу запитань у аудиторії, яка була майже впевнена у тому, що зірка зробила декілька пластичних операцій. Тим не менш, Аліна заперечує участь скальпелю у створенні її іміджу та краси, і лише продовжує вродливішати на ночах.

Аліна Гросу зіпсувала свою розкішну шевелюру

Ні для кого не секрет, що виконавиця — володарка густої розкішної шевелюри.

Друг екс-чоловіка Аліни Гросу Комкова натякнув на подружню зраду з боку співачки
Аліна Гросу зіпсувала свою розкішну шевелюру

Зі свого волосся, яке має приємний металічний відтінок блонду, вона робить як складні зачіски, так і прості укладання. Наприкінці 2021-го вона організувала собі афрокучері, до яких її публіка поставилася неоднозначно. Звісно, прийшов час їх знімати, і як виявилося, Аліна вирішили зробити це власноруч. І в цьому була її помилка.

Тому що зірка обрубала собі волосся і тепер не знає, що з ним робити. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Аліна Гросу зіпсувала свою розкішну шевелюру. Нічого ти особистої сторінки співачка

“Друзі, у мене біда виникла, я коли знімала афроволосся, я вирішила ризикнути і зробити усе сама. Щоб швидше було. І короче рубанула і відрізала собі пасму волосся. Я тепер страждаю, в мене тепер торчок тут. Як з ним боротися, підкажіть будь ласка?”

Ситуація звісно з неприємних, адже пошкоджене волосся знаходиться зпереду і вельми помітне навіть неозброєним оком. Тим не менш, немає сумнівів, що Аліна знайде спосіб виправити ситуацію.

Схожі статті