Лідія Таран переживає кризу в особистому житті та на роботі: ходить до спортзалу з рушником, щоб прийняти душ

Лідія Таран поділилася в особистому блозі неприємною новиною - в її квартирі проблеми зі світлом та водою. Як зірка справляється із цією ситуацією - читайте далі.

Лідія Таран — одна із провідних телеведучих на вітчизняному ринку. Зірка народилася у сім’ї професійних журналістів, тож відразу після школи в неї не було жодних сумнівів, куди вступати та з якою професією пов’язати своє життя. Працювати Таран почала з радіо, але згодом вирішила підкорювати й телебачення. Сьогодні вона їй довіряють мільйони українців, адже Лідія веде одне з головних новинних шоу — Телевізійну службу новин на “Плюсах”

Лідія Таран
Лідія Таран

Окрім основної роботи,Таран активно веде особистий блог, в якому показує своє життя та робочі будні. Так в новій публікації зірка розповіла, що в її квартирі відключили воду, а потім ще й світло, тож у ведучої “ТСН” не було можливості навіть спокійно прийняти душ.

“Коли в домі відключають воду, а потім і світло, то життєвий потік сам несе тебе в спорт клуб… з рушником”, – поділилася Лідія.

Лідія Таран ходить митися до спортзалу
Лідія Таран ходить митися до спортзалу

Саме так Таран вирішила проблему з комунальними послугами в домі. 44-річна телеведуча активно займається спортом та слідкує за своєю фігурою, тож душ вона вирішила прийняти саме після тренування. Прихильники жінки залишилися у захваті від такої відкритості Лідії та побажали якнайшвидше вирішити цю проблему.

Єдине, про що не розповідає шанувальникам теледіва — особисте життя. Відомо, що в 2010 році вона зустрічалася з колегою по цеху Андрієм Доманськии, якому народила свою єдину доньку Василину. Через декілька років пара розійшлася — увесь цей час вони жили в громадянському шлюбі, тож тяганини з розлученням вдалося уникнути. Лідія самостійно виховує доньку, а про нові стосунки ніколи нічого не розповідає.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.