19-річний Роман Сасанчин продає виграну в “Голосі країни” квартиру в Києві: “Думав, що Тіна дасть кошти на ремонт”

Переможець "Голос країни 10" Роман Сасанчин продає виграну на проєкті квартиру в Києві, хоча раніше розповідав про мрії якнайшвидше туди переїхати. Схоже, плани змінилися.

Роман Сасанчин за перемогу в “Голосі країни 10” отримав власне житло в Києві ще два роки тому. Він досі туди не переїхав і несподівано повідомив, що продає виграну квартиру, хоча раніше планував в’їхати в апартаменти з дружиною Іванною і новонародженою донькою Елізабет після ремонту. Татом молодий артист став 30 грудня 2021 року.

Дружина Сасанчина заявила, що їхня донька схожа на кума, а не на Романа
Родина Романа Сасанчина продає отриману на Голосі країни квартиру в Києві

Так, новина з’явилася в Інстаграмі Романа Сасанчина:

“Друзі, привіт. Дуже багато часу роздумував про одне надзвичайно важливе питання щодо квартири, яку ще два роки тому виграв на “Голосі країни”! Так… Ви багато чули в моїх інтерв’ю, що я хочу туди переїхати і так далі. Але, добре роздумавши, я все ж вирішив її продати для того, щоб реалізувати ще одну свою велику мрію, про яку я згодом вам розкажу, та купити меншу за розмірами квартиру!”, – написав співак.

Під публікацією більшість підписників не підтримали Романа, оскільки шанс жити у власній оселі в столиці в наші часи випадає не кожному і не часто:

  • “Я не хейтер, але це велика помилка! В наш час не вигідно продавати квартиру і купляти іншу…”;
  • “Шкода. Як тільки ви вирішили переїхати в Тернопіль, це стало ясно, що в Київ не повернетесь…”;
  • “Краще здай в оренду, продати і жити в меншій при збільшенні сім’ї? Дурість юна”;
  • “Та і так досить маленька квартира для сім’ї! Куди вже меншу? Як конуру собачу? Щоб реалізувати проєкт, шукай спонсорів”;
  • “Роман, мало того, що тебе Тіна пожаліла і щоб ти виграв цю квартиру, а ти її продаєш. Мені здається, це неповага до Тіни, до проєкту. Чи ти думав, що вам Тіна і дасть кошти на ремонт, а Іванка буде нарощувати волосся, і ти будеш просити гроші на лікування для матері? Мені здається, що це була брехня, тобі були просто потрібні халявні гроші”, – не стримують свого обурення користувачі мережі.
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин продає виграну квартиру в Києві
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин продає виграну квартиру в Києві

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.