56-річна Алла Мазур похизувалася фігурою в обтислій сукні: ось за що покохав її головний телевізійник країни

Алла Мазур має репутацію скромної зірки. Вона завжди надає перевагу строгим діловим костюмам, але все ж таки і вечірнє вбрання до вподоби їй.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу пережила непростий період у житті. Їй довелося розбиратися з онкологічним захворюванням. Під час всіх перепитій у тінь відійшла сама особистість ведучої і її почали фанати сприймати більше не як привабливу квітучу жінку, а як борчиню з недугом.

Цікаво, що й сама Алла, маючи яскраву  нестандартну зовнішність, ніколи не будувала свій медійний образ навколо вроди.

Та справжню красу неможливо приховати навіть за широкими костюмами. Сама ж Мазур опублікувала світлину, де підкреслила свою талію елегантною обтислою сукенкою.

У коментарях – шквал компліментів й похвали. Назвали навіть царицею медіа. Втім, це недалеко від правди, адже ведуча стала корифеєм наших українських новин.

Нагадаємо, що у 1997 році вона вперше з’явилася перед камерами студії ТСН. З тих майже без пауз працювала на телеканалі.

Що відомо про особисте життя Алли Мазур?

Попри всенародну любов, артистка не перестає дивувати своєю скритністю. Головну таємницю, яка непокоїть фанатів про свого чоловіка так і не хоче видавати.

Відомо, що у коханні народився її єдиний синочок Артем. Мама пожертвувала навіть своїм відомим прізвищем, аби її дитина успадкувала таткову.

Ведуча не приховує, що чоловік – не олігарх чи політик. Просто веде непублічне життя, а вона вибір обранця поважає.

Підозри пали на телевізійника Роберта Опаленика. З ним Алла неодноразово бувала на світських заходах та публікувала спільні світлини.

Схожі статті