48-річна Руслана Лижичко та її чоловік Ксенофонтов чекають малюка: “Ми не планували вагітності, але завагітніли”

Відома українська співачка Руслана Лижичко, яка минулого року заінтригувала публіку імовірною вагітністю, вперше розповіла, як проходять її спроби стати мамою.

Минулого року відома українська співачка Руслана Лижичко натякнула публіці на те, що скоро стане матір’ю. Так мережею розповзлися чутки про те, що зірка вагітна. Тим не менш, вони виявилися неправдивими. Аудиторія та преса невірно трактували слова артистки, і почали радіти за неї раніше заведеного часу.

Руслана Лижичко та її чоловік Ксенофонтов очікують на малюка

Однак, Руслана дала ексклюзивне інтерв’ю програмі “Життя відомих людей”, в якому зізналася, що вони з Олександром Ксенофонтовим активно працюють над питанням поповнення, а її батько дуже бажає побачити онука і питає в неї про дитину кожного тижня.

Руслана Лижичко та її чоловік Ксенофонтов очікують на малюка

Руслана Лижичко з малюком на підході покинула Україну заради щастя
Руслана Лижичко та її чоловік Олександр Ксенофонтов очікують на малюка

Так, Руслана настільки захоплена ідеєю стати мамою, що навіть на питання про Євробачення відповіла реченням, у якому декілька раз згадала про вагітність.

“Бог хотів для України, особливо в той момент, піднесення. От Євробачення, я не кажу що по зальоту, але так от, ми не планували вагітності, але завагітніли”

Що ж стосується реального стану артистки — вона не вагітна, але вони з чоловіком дуже стараються і впевнені, що в них вийде стати батьками. На малюка вони очікують з дня на день.

“Саша не дуже щасливий з того, що я підняла цю тему. Я йому кажу: “Саш, ти уявляєш, ми з тобою так хочемо, але у нас не виходило, ну по всякому”. Виснаженість організму, ну дуже сильнa. Якщо ти виснажений, ну тобі природа не дасть”, — прокоментувала ситуацію в сім’ї співачка.

Раніше пара не наважувалася на це, тому що було багато роботи і в обох організми були просто виснажені. Руслана впевнена, якщо потенціалу немає, то вагітності не буде. Також Лижичко поділилася думкою, що люди, яким Господь дав дитину, не мають від неї відмовлятися.

Схожі статті