У найбагатшої співачки України немає грошей? Камалія заборгувала своїй стилістці кругленьку суму і не віддає

У мережу потрапила інформація, що співачка Камалія не віддає гроші свої стилістці за послуги. Що ж сталося між артисткою та молодою дівчиною?

Вечір 10 лютого завершився для української співачки Камалії недобре. А все тому, що у мережі з’явилася інформація стосовно того, що вона не виплачує гонорар стилістці, яка 3 місяці тому надавали їй послуги під час зйомок кліпу. Мова йде про 20 тисяч гривень.

Камалія заборгувала своїй стилістці кругленьку суму і не віддає

Камалія заборгувала своїй стилістці кругленьку суму і не віддає. Скріншоти особистої сторінки стилістки

Так, нещодавно на зв’язок вийшла Софія Невєдома, яка розповіла, що погодилася на роботу зі співачкою без передоплати і через це тепер має великі проблеми. Дівчина не може заплатити за квартиру і хоче забрати свої гроші, які їй не віддають. Справа в тому, що з гонорару їй заплатили лише 50 відсотків, посилаючись на те, що вона виконала свою роботу не в термін, але Софія запевняє, що це сталося за провиною співачки, яка увесь час відпочивала та хворіла. Однак, вона пригадала, що і сама була нездорова.

“Зараз мене просто ігнорують, мені не відповідають. Вона також не реагує на усю цю ***. За пошив я взагалі мовчу. Три місяці усе це відбувається”

Камалія заборгувала своїй стилістці кругленьку суму і не віддає. Скріншоти особистої сторінки стилістки

Також стилістка відзначила, що разом з нею працювала швея, яка ночами не спала, щоб задовільнити вимоги Камалії і оплачувала матеріал зі свого гаманця.

Софія намагалася дістатися виконавиці, щоб поговорити з неї стосовно складеної ситуації тет-а-тет, але робітники співачки не надали їй такої можливості. Артистка поки що ніяк не прокоментувала слова Невєдомої. Водночас, мама Камалії в коментарі “Сегодня” заявила, що це Софія кинула співачку, адже вона не встигла вчасно пошити їй костюм для зйомок кліпу.

Схожі статті