39-річна Людмила Барбір розсекретила поповнення в родині – дівчинка з’явилася: “Не розуміємо, як жили без неї”

Відома українська акторка і телеведуча Людмила Барбір повідомила у соціальних мережах про поповнення в родині, яке цілий рік тримала в секреті.

Поповнення в родині Людмили Барбір сталося минулого Різдва. З того самого моменту вона, її чоловік Ігор та син Тарас турбуються про ще одного члена сім’ї. Про радісну подію зірка розповіла в Інстаграмі:

“Вона з’явилась у нас минулого Різдва. На Святвечір забрела до нас у двір, коли відпочивали у батьків в Карпатах. Маленька, замурзана, голодна, холодна нявчала разом з гучними колядниками, поки ми її не почули і не розгледіли маленький, переляканий золотавий клубочок з великими бурштиновими очима. Забрали, обігріли, нагодували, відмили і тут сталася велика любов. Зрозуміли, що без неї до Києва не поїдемо… Зараз Мусі рік і ми не розуміємо, як жили без неї до цього”.

Людмила Барбір розповіла про поповнення в родині
Людмила Барбір розповіла про поповнення в родині

Людмила розповіла, що особливо до Мусі прив’язався син – вони разом засинають, роблять уроки, кішка любить розлягтися на розгорнутому зошиті і підправляти каліграфію Тараса, граючись з його ручкою, коли він пише. Хлопчик пробачає улюблениці все – навіть, коли пухнаста скидає з полиці щойно зібраний конструктор.

“Муся повноцінний член родини, тому окрім радощів, відповідальності теж побільшало. З першого дня її появи уважно стежимо за її здоров’ям, регулярно відвідуємо ветлікарню, робимо щеплення, корегуємо раціон. Навіть вигулюємо час від часу. Все, як у людей”, – поділилася Барбір.

Як виглядає син Людмили Барбір
Як виглядає син Людмили Барбір

Цю публікацію ведуча “Сніданку з 1+1” доповнила спільними з Мусею фотографіями. Дівчатка – неймовірні красуні, і коментатори з цим згодні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.