50-річний Ектор Хіменес-Браво знайшов собі нову кохану та припинив роман з Мартиновською: “Нічого не винен”

Колумбійський шеф-кухар та незмінний суддя українського кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво продовжує відкривати подробиці особистого життя.

Ектор Хіменес-Браво довгий час ділився з публікою виключно професійним життям, адже ще коли його телевізійна кар’єра тільки-но набирала обертів, він обпікся тим, що виставляв її на загальний огляд.

Так, кулінар готувався до весілля з українкою Анною Тягун, яка прийняла його пропозицію руки та серця, однак в один момент втомилася від зайвої уваги преси та поставила коханому ультиматум – або їхні стосунки, або робота на телебаченні. Ектор обрав своє покликання, хоча й нелегко переживав розрив. Саме після цього кухар вирішив залишати усі “сердечні справи” приватними.

Ектор Хіменес-Браво та його колишня наречена Анна Тягун

Нове кохання надихнуло Хіменеса-Браво поділитися радістю з фанатами, проте без жодних уточнень. Відомо, що його серце наразі зайняте і він щасливий, а оскільки про особистість таємничої обраниці невідомо нічого, в мережі почали пліткувати, що це – колега по суддівству “МастерШеф” Ольга Мартиновська. Сама вона лише підлила масла у вогонь і заявила, що їх розсекретили.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво знайшов собі нову кохану та припинив роман з Мартиновською

Втім, нещодавно в Інстаграмі Ектора Хіменеса-Браво з’явилося нове фото з обраницею, на якому її обличчя хоч і не видно, проте видно, що вона – мініатюрна і має темне волосся.

Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину
Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину

А цього разу кулінар постав перед підписниками сам, але у фартуху, під котрим ніякого іншого одягу немає, та підняв важливу тему:

“Хто головний на кухні – чоловік чи жінка? Готував вранці яєчню з помідорами, і М. назвала мене: “Хазяюшка”. Отже, питання просте – ваш чоловік готує вам? А повинен? Іноді я навіть сварюся, коли під ногами плутаються на кухні”.

Думки коментаторів розділилися:

  • “Якщо вміє, то, звісно, це супер! Нехай готує!”;
  • “Ніхто нікому нічого не винен. Готуємо як у кого час є. А якщо мій чоловік так само в одному фартуху буде, то згодна – нехай завжди готує”;
  • “Безсумнівно, першість на кухні за чоловіками, яким в задоволення цей процес”.
Ектор Хіменес-Браво знайшов собі нову кохану та припинив роман з Мартиновською
Ектор Хіменес-Браво знайшов собі нову кохану та припинив роман з Мартиновською

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.