45-річна Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей: прийняла рішення після того, як зіпсувалися стосунки

Відома українська гумористка Олена Кравець повідомила, що покинула дітей та чоловіка, а сама поїхала на відпочинок. Артистка пояснила, чим були продиктовані її дії.

Останнім часом пари, особливо зіркові, активно практикують відпочинок окремо один від одного. Таким чином подружжя намагається розслабитися та трохи скучити, щоб підтримувати вогонь у стосунках. Поїхати за кордон без дітей та чоловіка дозволяють собі і Джамала, і Катя Осадча, і Христина Решетнік.

Однак, Олена Кравець не наважилася їхати далеко, залишивши маленьких двійнят на татові поруки. Гумористка вирушила у подорож Україною і до того ж мала певну мету.

Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей

Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей

Як знаменитість повідомила в інтерв’ю Катерині Осадчій, її нерви трохи розхиталися і вона мала необхідність поїхати на медитації. Саме це вона і зробила. Зірка чесно зізналася, що почала сваритися на дітей без причини і зрозуміла, що їй необхідне перезавантаження. Для реалізації своїх планів по відновленню вона обрала містечко Славутич, що на Київщині.

Старша донька Олени Кравець виступила на корпоративі Кварталу 95
Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей

“Чесно кажучи, вперше в житті я поїхала відпочивати на самоті. Настав якийсь момент, коли я зрозуміла, що почала ричати на дітей, почала смикатися”,
– з гумором пригадала Олена Кравець.

Олена Кравець покинула чоловіка і трьох дітей

Нагадуємо, що не так давно Олена зізналася, що відпустила свою доньку жити самостійно коли їй було 15. Дівчина добре впоралася з труднощами. Але зараз вона вже повернулася додому. Також стало відомо, що не дивлячись її не бажання бути публічною персоною, вона виступала на корпоративі Кварталу. Також гумористка виховує малечу: у неї підростають різностатеві двійнята, яким вже по 5 рочків.

Схожі статті