44-річна Лідія Таран не полишає надію вдруге стати мамою: колишня Доманського показала фанатам результат тесту

Лідія Таран заінтригувала своїх прихильників фотографією теста, яку вона опублікувала в особистому блозі. Невже теледіва вдруге вагітна - читайте далі.

44-річна Лідія Таран завжди приховувала будь-які подробиці особистого життя. За більш ніж 20 років своєї кар’єри зірка Телевізійної служби новин лише 1 раз трохи привідкрила завісу цієї теми, коли почала зустрічатися з Андрієм Доманським. Про роман та стосунки пари знала вся країна, Лідію та Андрія вважали ідеальним подружжям, а прихильники бажали їм довгих років спільного життя. Саме шоумену Таран подарувала свою єдину доньку Василину.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

Однак ці відносини закінчилися за декілька років – Доманський швидко знайшов собі нову дружину, а Лідія знову перестала ділитися з публікою бодай якимись фактами особистого життя. Через таку таємничість фанати телеведучої часто приписують їй романи із колегами або знайомими, а також видивляються круглий вагітний животик на нових фото.

Сама Таран лише сміється з подібних домислів та просто віджартовується від цієї теми. Так вона зробила й у своїй новій публікації на в Інстаграм-історіях. Лідія опублікувала фото  негативного результату тесту на коронавірус, а підписала його:

“Ех, ну привіт, робоча п’ятнице. Невагітна короною”.

Лідія Таран не полишає надію вдруге стати мамою
Лідія Таран не полишає надію вдруге стати мамою

Телеведуча неодноразово висміювала здогадки журналістів та шанувальників щодо вагітності. Одного разу Таран опублікувала жартівливі історії, на яких пікреслила, що має животик, а потім додала, що дозволяє собі заїдати стрес, адже вагітним можна. Дехто з користувачів мережі дійсно сприйняв серйозно подібні слова, однак насправді це були лише жарти зі сторони Лідії.

Лідія Таран не полишає надію вдруге стати мамою

Схожі статті