Дружини неймовірної краси: Дмитро Комаров, Влад Яма та інші зірки, чиї обраниці схожі на справжніх богинь

Деяким з українських знаменитостей вдалося закохати у себе неймовірних красунь, вродою яких захоплюється уся країна. Кому ж пощастило, дізнайтеся в нашій статті.

Серед представників українського шоу-бізнесу є чоловіки, яким дуже пощастило. А справа в тому, що вони пов’язали свою долю з жінками, чиєю вродою захоплюється уся Україна.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Зіркові дружини, чия краса засліплює

Спершу дівчина не звернула увагу на тревел-журналіста. Але харизма та наполегливість чоловіка призвели до того, що Олександр все ж таки закохалася в нього. Вродою дівчини дійсно неможливо намилуватися, і вона прекрасно знає, що володіє неймовірними зовнішніми даними.

Влад Яма та Ліліана Яма

Влад Яма розповів про поповнення у родині
Влад Яма розповів про поповнення у родині

Влад Яма — безумовно перфекціоніст. Чоловік з трепетом ставиться до правил, обожнює коли навколо все прибрано, коли рух на дорогах не порушується, а рухи під час танцю ідеальні. Не дивно, що і в дружини він обрав собі дуже доглянуту, елегантну та витончену жінку. Ліліана не просто красива, але й стильна та здорова.

Євген Кошовий та Ксенія Кошова

Євген та Ксенія Кошові
Зіркові дружини, чия краса засліплює

Заради того, щоб влаштувати своїй красуні-дружині розкішне весілля, Євген взяв у борг велику суму. Але мрію своєї коханої він здійснив, і ба більше руками згодом не полишає надії ощасливити її. Наприклад, зараз пара хоче придбати будиночок на березі океану.

Потап та Настя Каменських

Вагітна Настя Каменських з животом заговорила про дітей
Зіркові дружини, чия краса засліплює

Руками Настя Каменських була вільною жінкою, про яку мріяли усі чоловіки України. Володарка прекрасного обличчя, неймовірної фігури та приємного голосу, вона дісталася своєму продюсеру, з яким довго не могла налагодити стосунки.

Схожі статті