“Лікарі відкачали”: донька онкохворої Анастасії Заворотнюк ледь не відправила зіркову маму на той світ

У мережі з'явилося інформація про подію, яка сильно послабила здоров'я відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк. Детальніше дізнайтеся в статті.

Декілька років тому стало відомо, що Анастасія Заворотнюк зникла і ховається у своєму будинку в передмісті. Причина такого вчинку вельми неприємна: акторка лікується від раку головного мозгу. Так як зіркова родина взагалі не коментує стан зірки і не розповідає жодних деталей, навколо неї почали ширитися різні чутки. Найпопулярніші з них — теорія про рак, як наслідок процедури екологічного запліднення.

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк ледь не відправила зіркову маму на той світ

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк озвучила головну мрію
Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк ледь не відправила зіркову маму на той світ

Але як зв’ясувалося не тільки поява донечки Міли насторожує публіку та знайомих акторки. Нещодавно у пресі згадали, що Анастасія Заворотнюк ледь не пішла на той світ, коли народжувала свого первістка Анну. Тоді лікарі заборонили їй народжувати ще. Однак вона їх не послухала.

Саме другий чоловік артистки Дмитро Стрюков згадував, як мало не втратив дружину через тяжкі пологи. Старшу доньку Анну Заворотнюк народжувала на свій страх та ризик. Пологи були непростими.

“У неї вузький таз, вона худенька, здоров’ям богатирським не відрізнялася, лікарі скептично дивилися на Настю. За перших пологів вона мало не померла. Лікарі її відкачали”, — розповідав Стрюков “Комсомольській правді”.

У шлюбі з Дмитром вона народила ще сина Майкла, а згодом у неї з’явилася дочка Міла від фігуриста Петра Чернишова. Саме після народження дівчинки Анастасія і дізналася про страшний діагноз. Через лікування та операції вона навіть не змогла насолодитися материнством.

Схожі статті