Дружина Романа Сасанчина, який продає квартиру з Голосу, показала збільшені губи: “Виглядають не зовсім красиво”

Нещодавно переможець 10 сезону "Голосу країни" Роман Сасанчин повідомив, що продає виграну в проєкті квартиру, поки його дружина міняє зовнішність.

19-річний Роман Сасанчин у грудні 2021 року одружився і став батьком донечки Елізабет. Поповнення йому подарувала кохана дружина Іванна, з якою він познайомився в компанії спільних друзів. Обраниця співака – Інстаграм-блогерка, тож багатьма подробицями життя вона завжди ділиться з підписниками.

Після виснажливої вагітності і важких пологів молода матуся нарешті відновилася та зайнялася втіленням своїй мрій у життя.

Дружина Романа Сасанчина змінила себе після продажу квартири з Голосу
Дружина Романа Сасанчина змінила себе після продажу квартири з Голосу

Так, перед хрестинами дочки Іванка наростила волосся. Згодом вже вдвох подружжя зробило парне тату, а на завершення дівчина збільшила собі губи.

Дружина Романа Сасанчина збільшила губи і показала себе нову

Так, в блозі Іванни з’явилися фото з косметологічного кабінету, на яких вона позує вже зі змінами на обличчі разом з подругою.

Дружина Романа Сасанчина збільшила губи
Дружина Романа Сасанчина збільшила губи

Потім Дружина Сасанчина показала нові збільшені губи. Різниця дуже помітна, хоча об’єм має зменшитися після зникнення набряку.

Дружина Романа Сасанчина збільшила губи
Дружина Романа Сасанчина збільшила губи

Наостанок Іванка зняла Інста-сторіз і пояснила, що губи такими великими не будуть, як виглядають зараз:

“Набряк, тому вони виглядають так не зовсім красиво. Ну вони будуть в раз менші, але не буде вже тієї асиметрії, яка була, і вона дуже сильно дратувала. Маю вже тонну хейту на рахунок губ, але нехай. Це була моя така мрія, і я її здійснила, тепер буду здійснювати наступні мрії, а губи такими не залишаться, вони стануть меншими”.

Дружина Романа Сасанчина показала збільшені губи
Дружина Романа Сасанчина показала збільшені губи

Зауважимо, незадовго до перевтілення Іванни Роман повідомив, що продає виграну в “Голосі країни” квартиру в Києві, куди збирався перевезти родину, коли Елізабет виповниться 3-4 місяці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.