Вагітна Тетяна Денисова засвітила округлий животик: від кого чекає дитину 42-річна екс-дружина Кривошапка

Витончена хореографиня, Тетяна Денисова, завжди вміла здивувати своїх прихильників. Подивіться, як тільки пасує вагітність цій розкішній брюнетці!

Тетяна Денисова отримала колосальну впізнаваність та популярність після виходу на екрани проєкту “Танцюють всі” на телеканалі СТБ. Трималася спочатку зірка трохи холодно у кадрі, часто критикуючи конкурсантів. Глядачі переймалися, що інколи дуже жорстко поводиться артистка з учасниками. Втім, згодом стало зрозуміло, що Денисова виховує найсильніших зірок танцю.

З 2009 по 2016 роки вся країна спостерігала за роботою цієї знаменитості. Та у 2017 вона полишила Україну. Зараз же на всіх фанатів Денисової чекало тріумфальне повернення танцівниці.

Тетяна Денисова вагітна

Квітуча та усміхнена хореографиня обрала для виходу у світ найкращий наряд. Втім, фанати і публіка звертає увагу не на її стиль, а на округлий животик, який так весело визирає з-під сукенки.

Вагітна Тетяна Денисова засвітила округлий животик

А якою ж щасливою виглядає Тетяна! Чутки про її вагітність від Олександра Кривошапка у 2012 році розлетілися з космічною швидкістю. Та сама Денисова не підтвердила їх, а згодом взагалі полишила співака. Цікаво, що у тому шлюбі артистка активно висловлювала своє бажання народити другу дитину. Перша вагітність, за словами танцівниці, надавала їй сил та подвійну енергію. На спосіб життя очікування карапуза ніяк не вплинуло.

Що ж, закоханість і дійсно була шаленою. Навіть із мамою свого молодого кавалера поладила знаменитість.

Втім, так і лишилися загадкою ті світлини, на яких яскраво можна було побачити немалий животик зірки. Що ж трапилося у житті судді “Танцюють всі” можна лише здогадуватися.

Схожі статті