Ольга Мартиновська пішла на побачення не з Ярославським після зізнання у романі з ним: у пари вільні стосунки?

Ольга Мартиновська показала, як проводить День Святого Валентина після публічного зізнання у романі з Ярославським. Детальніше дізнайтеся в статті.

Напередодні Дня Святого Валентина Ольга Мартиновська шокувала свою аудиторію зізнанням, що насправді вони з Володимиром Ярославським пара. До цього фанати, звісно, підозрювали шеф-кухарів у тому, що їхні стосунки давно перейшли межу статусу друзів, але делалі знаменитості мовчали, тим складніше було повірити в це.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підтвердили, що вони пара
Ольга Мартиновська пішла на побачення не з Ярославським після зізнання у романі з ним

Про кохання між ними стало відомо завдяки статті у глянцевому журналі, де зірки поділилися своєю думкою стосовно того, що таке кохання.

Ольга Мартиновська пішла на побачення не з Ярославським після зізнання у романі з ним

А вранці 14 лютого Ольга здивувала шанувальників ще більше. На даний момент вона знаходиться у подорожі, яка, до речі, не було для неї легкою через пересадки. Зірка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як вона проводить свій час.  Виявляється, Мартиновська пішла на побачення, поки Вова був у Києві. Але компанію їй склала вона сама. Тож про невірність і мови йти не може.

Ольга Мартиновська пішла на побачення не з Ярославським після зізнання у романі з ним. Скріншот особистої сторінки зірки

Варто відмітити, що Ярославський повідомив, нібито у нього є плани на свято і він буде покидати кордони країни, але не зазначив, чи буде його відпочинок спільним з Мартиновською. Тим не менш, Ольга вже повідомила, що дехто, на кого вона чекала прилетів, і ми впевнені, що цей її коханий Вова.

Початок цього року для фанатів зірок неймовірний, адже вони будуть спостерігати за ними, як за парою.

Схожі статті