Переможець МастерШеф-11 Богдан Шинкарьов публічно зізнався про життя безхатченком: “Ось так на вулиці просто”

Переможець кулінарного проєкту Богдан Шинкарьов рушив у Сполучені Штати Америки та показав українцям те, що вони точно не зможуть побачити по телевізору.

Переможець 11-го сезону кулінарного проєкту “МастерШеф”, який транслюється на телеканалі СТБ Богдан Шинкарьов на даний момент проживає у Сполучених Штатах Америки. Як відомо, шеф-кухар не збирається залишатися там надовго, але декілька місяців все ж таки насолоджуватиметься культурою заходу.

Чоловік обожнює кухню світу і з не меншою пристрастю ставиться до подорожей, тож немає нічого дивного, що Богдан вирішив затриматися у Штатах якомога довше.

Богдан Шинкарьов вразив правдою про життя на вулиці

Так як популярність чоловіка стрімко зросла, він не втрачав можливості і почав активно вести свій блог. Зараз за ним спостерігають вірні фанати, яким дуже цікаво, як же він проводить свій час в Лос-Анджелесі.

Богдан Шинкарьов вразив правдою про життя на вулиці

Нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові відеоролики, у яких розкрив правду про це місто. Виявляється, найпопулярніші місця в сонячному Штаті зовсім не схожі рай. А справа в тому, що прямо на Алеї Слави дуже багато бездомних людей.

Богдан Шинкарьов вразив правдою про життя на вулиці. Скріншот особистої сторінки кулінара

Також кулінара дуже засмутив факт, що повсюди розкидане сміття.

Богдан Шинкарьов вразив правдою про життя на вулиці. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що зараз на каналі СТБ транслюється новий сезон програми “МастерШеф. Битва сезонів”. Випуски виходять вельми потужними та напруженими, а глядачі вже мають своїх фаворитів. З шоу вже вибуло три учасники і змагання стає все складнішим.

Схожі статті