Як виглядав справжній тато 48-річної Наташі Корольової: неймовірний красень, в якого пішла вродою донька

Хто лише не знає маму Наташі Корольової. Яскрава та артистична Людмила Поривай одного разу дуже сильно закохалася. Та нині її обранець вже на небі.

Епатажна та артистична Наташа Корольова пішла харизмою у свою неймовірну маму. Опорою та тилом їхньої ж родини завжди був батько. У цьому місяці у нього роковини і у мережі спливло фото чоловіка.

Архівну світлину опублікувала сестра Корольової – Ірина, більш знана публіці, як співачка Руся.

Як виглядав справжній тато 48-річної Наташі Корольової

Про тата зірок не написано великих статей і не присвячено сторінок в енциклопедії, але назавжди чоловік у серцях своїх близьких. Його звали Володимир Архипович. Він, так само, як  і Людмила обожнював музику та віддав їй весь час.

Батько Наташі був хормейстром, а ще й педагогом. Зірка згодом буде згадувати, що у їхньому домі завжди панувала творча атмосфера. Силами батьків був навіть організований родинний квартет.

Скоріше за все пан Володимир був поціновувачем саме української культури. Одного разу Наташа показала у своєму профілі знімок пам’ятка свого татка. Там чоловіка зобразили в нашій традиційній вишиванці, підписали монумент нашою мовою, а ще викарбували рядки:

“Думи мої думи”

Ще одна цікава деталь: попри те, що чоловік Людмили Поривай пішов з життя у віці 53 років (його не стало у 1993), творчий шлях старшої донечки він таки застав і запам’ятав.

Мама Наташі Корольової вийде заміж згодом вдруге та переїде жити до Штатів. Втім, пам’ять про першого коханого буде жити вічно. Особливо у душах його доньок, яких він завжди щиро любив та балував.

Схожі статті