Камалія повернулася до Захура та гучно відсвяткувала з ним День Валентина у яскравій сукні: розлучення не буде

Камалія поділилася новим фото зі своїм коханим Захуром Мохаммадом. Співачка привітала прихильників із Днем закоханих, а також довела, що вона щаслива разом із чоловіком.

Співачка Камалія у 2003 році досить успішно вийшла заміж. У неї закохався пакистанський мільярдер Захур Мохаммад, який заради української артистки полишив свою першу дружину та двох дітей – сина Армана та доньку Тетяну. Хоча Камалія на 22 роки молодша за улюбленого чоловіка, різниця у віці не завадила їй побудувати міцний шлюб – подружжя разом вже майже 19 років.

Хоча останнім часом почали ширитися чутки про розлучення зіркової пари. Такі висновки прихильники Камалії почали робити, коли в особистому блозі артистки чоловік практично перестав з’являтися. До того ж виконавиця встигла з’їздити на відпочинок у Буковель з двома доньками-двійнятами. Судячи з усього Захур знову не склав компанію родині, адже жодного разу не з’явився на спільних фото чи відео.

Камалія повернулася до Захура
Камалія повернулася до Захура

Однак сама співачка розвіяла будь-які чутки навколо її сім’ї одним фото в особистому блозі, який вона опублікувала 14 лютого на честь Дня всіх закоханих. У кадрі щаслива артистка позує у гірчичній сукні разом із чоловіком на фоні кульок у формі сердець:

“У День святого Валентина ми з чоловіком вітаємо пари різного віку! Нехай цей день для одних стане чудовим початком довгих стосунків, а для інших – чудовим їх продовженням! Цінуйте один одного, обіймайте якнайчастіше, говоріть слова кохання, смійтеся над моментами, зрозумілими тільки вам двом! І нехай між вами завжди і все буде легко!” – написала Камалія.

Нагадаємо, що Камалія та Захур більше 10 років не могли стати батьками. Лише у 2013-му артистка народила доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. ЗМІ подейкували, що дівчатам допомогла з’явитися на світ сурогатна мати, проте сама зірка надзвичайно ображається на подібні чутки.

Арабелла та Мірабелла – діти Камалії та Захура.

Схожі статті