Перші симптоми онкології з’явилися у Заворотнюк задовго до діагнозу, але ніхто не помітив: так само, як і Фріске?

У мережі з'явилося інформація про симптоми в Анастасії Заворотнюк, які з'явилися задовго до її діагнозу. Що саме передвіщувало розвиток у акторки гліобластоми.

Декілька років Анастасія Заворотнюк веде закритий образ життя. Про її здоров’я нічого невідомо, власне, як і про те, що взагалі відбувається у зірковій родині. Колеги та друзі акторки розповідають лише те, що знають і за чим спостерігали, але ці крихти не здатні прояснити картину.

Перші симптоми онкології з’явилися у Заворотнюк задовго до діагнозу

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк ледь не відправила зіркову маму на той світ
Перші симптоми онкології з’явилися у Заворотнюк задовго до діагноз

Три роки тому, у 47 років Заворотнюк народила доньку. Анастасія зізнавалася, що лікарі відмовляли її від процедури ЕКЗ через зрілий вік. Але заради чоловіка, який мріяв про первістка, акторка пішла на ризик. Притому, що здоров’я її було вже підірвано.

Перші дзвіночки поганого самопочуття з’явилися ще під час зйомок “Моєї прекрасної няні”: вона неодноразово втрачала свідомість, і їй викликали швидку допомогу. А коли три роки тому Анастасію стали мучити головні болі, якийсь час вона відносила це до звичайної втоми та недосипів через доньку.

“Ще років десять тому її здоров’я викликало у нас питання, – розповіла професійний гример. – Від частих переробок Настя почувалася неважливо. У неї боліла голова, могло бути запаморочення. Все це ми списували на втому та дієти. Бувало, на зйомках Настя навіть непритомніла, ми вважали, що від недоїдання. Вона мала дуже чутливу шкіру. Вона вимагала, щоб грим їй наносили новеньким пензликом. А потім взагалі замовляла собі особистого гримера-візажиста. І могла гримуватися по 40 хвилин, змушуючи колег чекати. Жартувала, мовляв, я не така гарна, тому мене треба робити гарною. І все одно у неї часто відбувалися якісь алергічні реакції, виникали запалення на шкірі. Стан шиї викликав нарікання. Як печене яблуко – на відміну від підтягнутого обличчя. До речі, таку шию я бачила у Жанни Фріске, коли підійшла до мене близько. І зараз при цій асоціації холодіє від жаху…”

Тож оточуючі знову знайшли спільні риси у недомаганні Анастасії та Жанни.

Схожі статті