Дружина Сасанчина поскаржилася на нарощене волосся та пояснила, як оплатила збільшення губ: “Розтринькую гроші”

Дружина Романа Сасанчина поділилася з підписниками своїми враженнями від нарощеного волосся, а також показала місця від уколів на губах, які вона нещодавно збільшила.

19-річний переможець вокального шоу “Голос країни” Роман Сасанчин у грудні 2021-го одружився і став татом. Його кохана Іванна народила дівчинку Елізабет. Вагітність та пологи проходили важко, тож молодій матусі прийшлося нелегко, але вже зараз вона почувається значно краще і нарешті втілює в життя давні мрії, пов’язані з зовнішністю.

Дружина Романа Сасанчина змінила себе після продажу квартири з Голосу
Дружина Романа Сасанчина наростила волосся, набила тату і збільшила губи за власний рахунок

Так, перед хрестинами донечки дівчина наростила волосся, однак є проблема – приділяти належну увагу новій зачісці не має часу:

“Думаю на рахунок того, щоб зняти волосся. Я вже з ним ходжу… 30 числа буде вже два місяці [Іванка потім виправилася і зауважила, що волосся наростила місяць тому]. Хочу зняти його, тому що не маю весь час часу його мити, вирівнювати. На це потрібно хоча б, не знаю, півтори годинки, а мені малишка не дає. Отак от коли я сама вдома, то я взагалі не маю права від неї відходити. Жалко, але…”, – розповіла Іванна підписникам в Інстаграмі.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на нарощене волосся
Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на нарощене волосся

Також вони з Романом набили парні тату, після чого Іванка збільшила губи. Користувачі мережі обурилися, що гроші на все це дружина співака взяла з продажу квартири, виграної ним в “Голосі”. Нещодавно Сасанчин повідомив, що жити там не буде. Втім, дівчина розставила всі крапки над “і”:

“І ще на рахунок того, що мені дуже багато пишуть, що Рома продав квартиру і я розтринькую його гроші з квартири. Він її, по-перше, ще не продав. По-друге, волосся мені обійшлося безкоштовно, тим паче це не натуральне волосся. Губи мої – я також за них не заплатила повну ціну, я заплатила тільки половину за матеріал, і вони також не є дуже дорогі, ця дівчинка бере 2300, це дуже мало, тому що інші салони беруть 5 тисяч і більше. Тому не розтринькую я його гроші. І ще, якщо що, то я також заробляю і також маю свій заробіток, свій дохід, тому не треба робити з мене…”.

Дружина Романа Сасанчина пояснила, як оплатила збільшення губ
Дружина Романа Сасанчина пояснила, як оплатила збільшення губ

Крім того, дружина Сасанчина зауважила, що тату їм також обійшлися безкоштовно.
Важко не помітити невеличкі шрами від збільшення губ. За словами Іванки, вони повністю зникнуть разом з набряком вже через два тижні після процедури.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.