Ольга Мартиновська міцно стисла руки Ярославського в своїх долонях та зізналася йому в коханні: щоб усі знали

Ольга Мартиновська знову заговорила про своє кохання до Володимира Ярославського та заінтригувала новими деталями. Дізнайтеся усі деталі в статті.

14 лютого Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський зробили великий подарунок своїм фанатом: кухарі зізналися, що вони — пара. Однак глядачі поставилися до новини не з таким ентузіазмом, як очікувалося. Вочевидь, підозри аудиторії справдилися, а ефекту вибуху не сталося через те, що усі давно здогадувалися про зв’язок зірок.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підтвердили, що вони пара
Ольга Мартиновська зізналася в коханні Володимиру Ярославському

Тим не менш, Ольга не припиняє нагадувати шанувальникам про те, що вона їм відкрилася.

Ольга Мартиновська зізналася в коханні Володимиру Ярославському

Так, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився фрагмент кадру, який був опублікований у журналі L’officiel, власне, звідки і стало відомо, що Мартиновська і Ярославський насправді знаходяться у статусі пари.

На цьому фрагменті зірки тримаються за руки. Ольга сильно стисла долоню свого коханого з двох сторін і трохи її викрутила.

Ольга Мартиновська зізналася в коханні Володимиру Ярославському. Скріншот особистої сторінки зірки

А у дописі до кадру знаменитість додала, що це і є кохання. Офіційних коментарів від обох кухарів стосовно їхнього роману поки що не надходило.

На даний момент Ольга Мартиновська знаходиться на відпочинку у Грузії, а її партнер Володимир Ярославський завітав до Парижу. Власне, поїздка останнього носить більш професійний характер, адже він відвідує ресторани, цікавиться продуктами та робить закупівлі. Чому пара вирішила провести День Святого Валентина окремо вони не пояснювали. Але немає сумнівів, що Ольга та Вова усе наздоженуть.

Схожі статті