Андрій Дикий ніжно обійняв вагітну Лілію Ребрик за круглий животик: зіркова пара готується стати багатодітною

Телеведуча Лілія Ребрик поділилася в особистому блозі знімком, який зачарував її прихильників. Щасливий чоловік обійняв теледіву за талію та животик.

Лілія Ребрик у телеглядачів не в останню чергу асоціюється у телеглядачів із танцями. З 2008-го протягом 12 років вона була незмінною ведучою проєкту “Танцюють всі” на каналі “СТБ”. А в 2011 і сама спробувала свої сили на паркеті — Лілію запросили взяти участь у “Танцях з зірками”.

Саме на проєкті теледіва зустріла свого чоловіка — хореографа Андрія Дикого. Партнери перенесли пристрасть один до одного з паркету у реальне життя. Цікаво, що на момент спільної роботи в шоу й у Андрія, і в Лілії були кохані. Однак проти своїх почуттів ні Ребрик, ні Дикий не змогли піти, тож прийняли для себе непросте рішення — покинути обранців заради один одного.

Андрій Дикий і Лілія Ребрик на Танцях з зірками
Андрій Дикий і Лілія Ребрик на Танцях з зірками

Лілію довгий час аудиторія називала розлучницею через цей вчинок. Мовляв, вона зруйнувала і свою пару, і пару Андрія. Телеведуча доволі болісно переживала подібні коментарі, проте поряд з Диким відчувала себе, як за кам’яною стіною.

Цього року пара відсвяткує свою 11 річницю весілля, подружжя виховує двох доньок — Діану та Поліну. Тож обоє закоханих зізнаються — жодного разу ніхто з них не пожалкувала про свій вибір.

Більш того, Ребрик і Дикий продовжують разом займатися танцями. В особистому блозі Лілія показала декілька фото та відео з тренувань латинського танцю.

Андрій Дикий ніжно обійняв вагітну Лілію Ребрик
Андрій Дикий ніжно обійняв вагітну Лілію Ребрик

“Обожнюю танцювати з тобой”, — написала щаслива телеведуча, присвячуючи ці слова чоловікові, — “Нас не зупинити”.

Цікаво, що на одному знімку Андрій лагідно обійняв дружину за животик. Прихильники вгадали у цьому жесті натяк на вагітність зірки, однак сама Лілія ніяк не прокоментувала подібні домисли. До того ж  така позиція схожа на стандартну танцювальну.

Андрій Дикий ніжно обійняв вагітну Лілію Ребрик
Андрій Дикий ніжно обійняв вагітну Лілію Ребрик

Схожі статті